Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz x1port #24948 üzenetére
Nem durva vádakra pöccentem be, hanem szentenciákra! Az nem magánvélemény, hogy "...A Stock az ami használhato erre a telefonra. Gyors megbizhato bugmentes..." és az sem hogy "...Telefonálásra internetezésre, jelenleg a legjobb a Stock...." mindkét mondat legalább olyan félrevezető mintha én azt állítanám, hogy a CM11-en nincs bug. Csak én sosem mondtam ilyet, ellentétben ifjonc kollégával aki állításokat, tényeket állapított meg -tévesen- vélemények helyett. De befejeztem, mert felesleges, olyanról magyarázni, amit a másik fél nem ért...vagy nem akar érteni...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
helixP
nagyúr
válasz x1port #24948 üzenetére
Senki nem tussolt el semmit, csak nem fogok olyan bugokat elismerni, amik NÁLAM nincsenek. A mihez kell ész beszólással meg ne csússzunk át személyeskedésbe, mert mindig tiszteletben tartottam, amit mondtál.
Pl.: nekem a pattogás csak az operánál jön elő. (erről, ha szeretnéd, csinálok videjót is.)Kurafi: Amatőröknek olyat kijelenteni, hogy ezek a bugok mindenhol vannak, amikor csak pár embernél, az a félrevezető.
Ezzel kiszálltam az egészből, marhára unom, de egy dolgot, amit már az elején mondtam, hadd mondjak el még egyszer:
MINDENKI PRÓBÁLJA KI SAJÁT MAGA A ROMOKAT ÉS NE HALLGASSON SENKIRE!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kupon kunyeráló
- Külpolitika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Newton harmadik törvénye
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest