-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Miért ne örülnék? Az acc be beszéltünk LMU ről és mondtam hogy gyere át ide.
Láttam megtaláltad, és nyomtam egy helló -t.Nem rémlik milyen rig-ed van de ha a csw-t viszi és amúgy se használod magas %-on akkor szerintem a csl dd 8 nm is menni fog rajta.
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
tusi_
addikt
-
Laby
őstag
CSW 2.5-öt én jobban szerettem és jobb terméknek is tartom, mint a CSL DD-t.
Ha ugyan annyiba kerülne, és ugyan olyan kocka hosszú tengelyes kinézete lenne, én valószínűleg a szíjas CSW 2.5-öt választanám.
CSL DD sok hibája van (sokszor nem élhetetlen, de azért na...), CSW 2.5 játékon belül érzésre semmivel sem rosszabb (sőt nekem a CSW egy árnyalattal talán jobban is tetszett), cserébe kiforrott hibátlan bázis.
Tudom-tudom ha az megkotlik nincs garancia, nincs utánpótlás...stb, na nem mintha olvastam volna valaha is, hogy bárkinek gondja volt a CSW 2.5-el, de megértem hogy manapság már a DD láz elér mindenkit, ahogy engem is.
Ezt csak azért írom, hogyha CSL DD, Moza R9/R12 szintekre akarsz ugrani CSW 2.5-ről, akkor ne várj túl nagy érzést.CSW 2.5-nek egyedül a 2kg-os kenyér alakja illúzióromboló a kis DD bázisokhoz képest, de a CSL DD megjelenésnek hála a CSW 2.5 60-70 ezer forintos használt ára messze a legjobb vétel ezen a szinten.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
JulesTS
őstag
CSW V2 5-től a CSL DD 8Nm-re váltva éppenhogy megkülönböztethető. CSL DD-ről DD1-re már lehet érezni a különbséget. Ne vessed el a nagyobb Nm-eket egyrészt jobb a visszajelzésük (szerintem hirtelenebb tudják megmozgatni a perecet), nagyobb tömegű pereccel is megbirkóznak, plusz nem feltétlenül kell birkózógépnek beállítani, de erősebbre állított FFB-vel jobban jönnek a részletek is...
Milyen riged van?
Új hozzászólás Aktív témák
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs