-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steve1207
veterán
válasz Gomez86 #64114 üzenetére
Gyorsban ránéztem LMU-re, de kimondottan teljesítmény oldalról. Lassulást nem tapasztaltam többnyire, sokan az animációt is szidják a menük között, de ott nem volt semmi vész, stuttering nem volt, nem torpan meg, nincs opciók közötti lag vagy hosszú várakozás (induláskor és felvezető kihagyáskor volt egyedül, hogy kellett 5-6 mp egyszer, mire észhez tért, de ott kb indulás után már nyomtam is a backspacet egy mp-re betöltés után).
RTX 3060, 4 napja fut a gép, most lesz 5 éves a win-em win10-ről upgradelgetve, szóval ezen volt már minden is. Most is csak renderelést állítottam le a teszt miatt, nem friss indítás. Graf beállít 2560x1440, ultra settings (mert hát rF2-höz se kellett erőmű), na itt azért töltött viszonylag sokat. Nem mértem le, de 1-1,5 perc lehetett. Újabb betöltéseknél néha egy kicsivel gyorsabb, néha fele ennyi, de ez azért zavaró.
Stock minden csak preset állítás:
Ultra (Spa), napos idő, 50-75 fps között mozgott, ha nincs körülöttem senki/nem olyan hűde a pályarész akkor 90-95-be is belenyal.
High (Fuji), eső (ez azért visszavett a teljesítményből), így olyan 40-60 között mozgott, az autó nélküli, kietlenebb részeken meg 70-80. Itt a töltési idő észrevehetően jobb volt, de azért várni kellett.
High (Bahrain), napsütés, MSAA 4x-es rákerült, 50 alá nem ment, amúgy 60 körül mozgott "tömegben" is. Gyorskörön mindenkitől mentesen 90 átlag körül.Crash nem volt, de olvasva egy Afterburn vagy OC/UV kilövés helyrehozza ezeket. Szerintem pont erre is van az early, hogy kitapasztaljuk meg jelentsük az ilyeneket is és végignézzük. Egy oldal hibát azért összeszedtek kapásból, de nekem pozitívabb ez az állapot, mint ahogy hónapokig malmoztak egy FM vagy WRC-n, ahol utóbbi is csak a legutolsó patch-től lett épkézláb 4 hónapra (előbbi meg fél év után se az).
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest