- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Korábbiakban sikerrel lefuttatott 3DMARK06-os ingyenes verzióm valami miatt a harmadik tesztrész után, amikor a piramisszerű valami fut egyszerűen ''display changed'' hibaüzenettel kilép. Az rendben, hogy másik monitorom lett 2 hónapja, de azóta már futtattam a programot! Futtatás előtt át van állítva 1280*1024/75 Hz-re a monitor. Egyébként húzott VGA-val (563/1134) és alap procival produkálja ezt. Driverben AA/AF ki, Vsync ki, kiváló teljesítményre van állítva!
A 3D05, 3D03 gond nélkül lefut.
Mi lehet a probléma!
Előre is köszi!
Üdv
VenturaAzt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Egy szerényebb eredmény!
A proci 8*400-on ment, csak a futás végén visszavette a szorzót 6-ra és a CPU-n az látható, viszont a 3DMark kijelzőn látszik a 3200Hz.
Giga P35-DS3
A-data EE 800+
7900GT5867 Pont
Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
válasz ész ventura #3823 üzenetére
Még egy kis húzás!
Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
válasz 00roli00 #3830 üzenetére
Köszi, jó ez az M0-ás stepping:.
Sajnos alapfeszen ( 1, 325 V) "csak" 8 X 375-ig megy (pont 3GHz).
Tegnap este a 420-at vitte -0,25 V-tal kevesebben is.
Meg a Vitesta sem gyenge!Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
válasz 00roli00 #3834 üzenetére
Mármint a RAMot?
2,5-esen voltak. +0,3V-tal (2,1V) vitte ezt az 1050-et (420*2,5), hiba nélkül. A memtestet is lefuttattam, nem volt gond. Azért egy külön ventivel hűtöttem őket.Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Méltán pályáznék a 3dMark06 lista utolsó helyére, de lehet, hogy nem a VGA a hibás, hátha tőletek megtalálom a választ.
Itt látható ez a szörnyűség.
A régi 7900Gt-vel csak kicsit volt rosszabb az eredményem.
Az XP-mre (7900Gt-vel itt teszteltem) rátelepítettem a Vistát, viszont a 3DMarkok maradtak, nem lettek újratelepítve (elindulnak simán Vista32 bit alatt).
Ez lehet baj?
A proci eredmények is nagyon elmaradnak a régi eredményektől, pedig az nem változott.(E2140)Előre is köszi!
(hasfájós topik nem nagyon pörög sry, hogy ide írtam)[ Szerkesztve ]
-
ész ventura
aktív tag
válasz Rover623 #10294 üzenetére
Alaplap ua.!
177,79 driver.
Előtte Driver cleaner+revo uninstallerrel próbáltam leszedni a régi dolgokat.
ATI kártyám sem volt előtte, tehát Catalist nem maradt fent.
A proci lehet kevés, de ha felhúzom a 3Ghz-re a CPU pontja sokkal kevesebb mint a 7900GT-s időkben volt.
Nem értek hozzá, de annak 3GHz-en ugyanannyinak kellene lennie, mindegy milyen VGA van alatta, nem?
A Vista nem format C után lett feltéve, hanem simán az XP-re! Ez galibát okozhat?[ Szerkesztve ]
-
ész ventura
aktív tag
válasz Rover623 #10298 üzenetére
16X módban van!
Ma felteszem egy szűz vistára újra a 3DMArk06-ot, szerintem ott lehet a baj, de majd beszámolok.
A régi VGA-val még XP alatt elég jó CPU pont volt:
[link]
Köszi a segítségeket!Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
válasz ész ventura #10317 üzenetére
Megoldódott a problémám, újra kellett tennem a 3D06-ot egy szűz Vistára!
Na itt van egy eredmény:Alapon semmi különös (6873 pont) viszont húzva nem semmi, hogy mire képes a kis E2140.
Tehát ami még kellhet a listához.
Gyártó : látjátok a gpuz-n, nem vicc!
Rendszer memó húzva 984-et ment, a proci 3280-on, csak a takarékos üzemmódban visszavette a szorzót.
Gyári hűtés mindenen.
Forceware 177.98Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ész ventura
aktív tag
válasz ész ventura #10329 üzenetére
Ezt még kisajtoltam belőle:
[link]Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Azt be tudom állítani valahol, hogy ne csak interneten keresztül tudjam meg a 3D06 eredményemet, hanem internetkapcsolat nélkül is. Otthon nincs netem melóhelyre meg macerás behozni a gépet, viszont lefuttatás után csak internetkapcsolattal hajlandó kiírni az eredményt.
Sima basic verzióm van, még korábban lett letöltve a netről a 3DGuru-tól.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ész ventura
aktív tag
válasz ész ventura #12272 üzenetére
Sziasztok!
12272#-re senki nem tud válaszolni?
Ennyire nehéz kérdés vagy még senki nem találkozott ilyen problémával?Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
válasz menalcas #12303 üzenetére
Ok, majd nyomok PS-t!
Egy éve egy másik gépen nem volt gond, nekem is az általad linkelt ablak ugrott fel és kiírta az eredményt, de most a futuremark oldalon keresztül mutatja csak az eredmény.Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
-
ész ventura
aktív tag
válasz menalcas #12303 üzenetére
Sziasztok!
Szóval ez lenne a bajom!
Valószínűleg a basic 1.1.0-ás verzió csak online eredményt enged mutatni. To excel gomb nem él. Végignéztem a lehetőségeket, de nem tudom élessé tenni.
Szerintetek?Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Semmi különös, de azért felteszem:
AlapMár vagyok a listán az 56. ill. 168., ezzel icipicit feljebb mentem, köszönhető a hideg időnek, bár a szobában 19 fok van, máskor kimegyek az erkélyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest