Mobilarena TV: LG Optimus Vu

A Mobilaréna TV soron következő adása egy igazi csemegét tartogat számunkra, ugyanis egy telefon-táblagép hibrid kerül nagyító alá. Az LG Optimus Vu lényegében a Samsung Galaxy Note ellenfelének készült, s hardveresen mindenképpen korszerűnek mondható, mivel a cucc lelkét egy négymagos nVidia Tegra 3 adja, mindehhez pedig még 1GB RAM is hozzátartozik. Az 1024 x 768 pixeles felbontás az 5 hüvelykes képernyőhöz mérve ugyan nem szájtátó hatású (ráadásul képaránya is különleges), de a HD-IPS LCD technológiának köszönhetően a megjelenítő mégiscsak szép összhatást eredményez. Kiemelendő még a 8 megapixeles kamera, ám ezen felül minden más az adásban fog kiderülni.

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését a kicsit fura alakú kütyü, az csatlakozzon dr. Kindhoz és hozzám a következő live streamen keresztül, méghozzá a szokásos 18 órás kezdettel:

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG blog: Optimus Vu előzetes

    Öt hüvelykes kijelzővel és négymagos processzorral támad az LG újdonsága.

  • LG Optimus Vu – déjà-vu

    LG Optimus Vu négymagos processzorával, 5 hüvelykes kijelzőjével és 4:3-as képarányával meglehetősen érdekes, ám utóbbi miatt talán nem annyira praktikus darab.

  • Készül az LG Vu III

    Rövidesen frissíti a 4:3-as képarányú „Vu” sorozatát a kisebbik dél-koreai cég.

Előzmények