Mobilarena TV: a ZTE újra feljuthat az első ligába

Pár éve a ZTE a Blade sorozattal komoly sikereket ért el itthon, de ez nem bizonyult tartósnak. A Blade V7-tel térnek vissza a hazai piacra, a középkategóriás telefonnak van is esélye.

Noha a ZTE magyarországi aktivitása meglehetősen csekélyke most már évek óta, hozzánk innen-onnan azért eljutottak ZTE telefonok, ráadásul mindig óriási standdal vannak jelen a Mobile World Congressen is, ahol meglehetősen jóféle portékát mutogatnak évről-évre, csak éppen ezek itthonra valahogy sosem jutottak el. Az első Blade zajos és a Skate mérsékelt sikere után most megint lesz Magyarországon is hivatalosan kapható termék, amely a Blade V7 nevet viseli.

Tesztalanyunk ma este tehát egy erős, középkategóriás készülék, amely Full HD kijelzővel és 6.0-s Androiddal véteti észre magát. Hogy a mindennapok során ez mire elég és miképp áll helyt a telefon használt közben, azt a ma esti adásunkban mutatjuk be. Figyelem! Kivételesen 17:30-kor kezdődik az élő közvetítés, onnantól érdemes minket a lenti ablakban nyomon követni AliceWake közreműködésével.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • ZTE Blade A1- újra éles lehetne a penge

    Jól taktikázott a kínai gyártó: az ujjlenyomat-olvasó az egyik legdivatosabb extra manapság az okostelefonoknál, a ZTE pedig egy nagyon olcsó mobilba tett egy jó biometrikus szenzort.