Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keeperv85

    nagyúr

    válasz scyllarus #14592 üzenetére

    Hogy mondjam vajon el azon tűnődöm, hogy senki ne vegye támadásnak a csapatból...megpróbálom még érthetőbben mint legutóbb:

    Egy mondatban összegezve: haza modder nincs, aki foglalkozik is vele és elég felkészült lenne javítani bármelyik fennálló hibát.

    Mégis mire vártok? Hmm? Hogy majdcsak előkerül egy olyan ember, aki legalább 5 éve kernelt épít és csak a két szép szemünkért épít nekünk egy 3-as kernelt?

    Hogy a Google majd csak azért mert mi megkérjük kivételt tesz és a zárt forrású drivereit lesz olyan kedves nekünk odaadni?

    Még ha mindkettő be is következne, akkor is még ott a kamera rendszer gyártója, az FM rádió chip gyártója, a memóriák gyártói... stb... Mind egyöntetűen támogatni fog?

    Ha még ez is meglenne. Adok valakinek egy működő forráskódot, csak fel kell építenie és lényegében már jó is. Az hazai közösségnek ebbe is beletörne a bicskája...

    Az Android legalább 4, de olykor több programozási nyelv magas szintű ismeretét követeli meg. Még a mérnökök, akik dolgoznak rajta megtehetik, hogy csak egy-egy modult írnak meg a saját technikai tudásukon és az elsajátított nyelvben, addig ti arra vártok, hogy majd egy modder megírja C-ben a drivert, aztán felhúz fölé C++-ban egy új framework-öt, majd egy kis Dalvik Java után előáll napok múlva, hogy mindenki más hülye volt csak ő nem...

Új hozzászólás Aktív témák