Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • okoska74

    senior tag

    válasz zerdelyi #10021 üzenetére

    Most nem tudom, hogy az igo vagy a google map de amióta elindítottam azóta nagyon eszi az akkut kb óránként 6-7 % -ot.
    Előtte Egész este ment és 6% -ot zuhant csak a szintje.
    Mielőtt még írnátok, hogy le lehet lőni a map alkalmazást, többször megtettem, de mindig visszajön. A végén (RootExplorer) kitöröltem az app-ot.

    Az első indulásnál gond van a telepítővel, mert nyelv kiválasztásnál előfordul, hogy sötét marad a kijelző és csak újraindítással lehet újból a nyelvi robothoz eljutni. Ha ezen túljutottunk a google beállítója nagyon ragaszkodó mert beállítása után újból be akarja állíttatni magát.
    Nagy nehezen a vissza és a home gombok nyomogatásával túl lehet léptetni. Ezek a nehézségek után a rendszer jól indul és működik.

    2.3.5 android fut rajta. 960 -on akadás mentesen fut.
    A fényképező beállítsa ill. a kamera beállítása szerintem a legjobb az eddig használt romok közül. Tűéles szép képek jó a vaku elsütés időpontja. Egyetlen fehér képet sem csináltam vele. A kamera meg egyszerűen szép 640x480 -as mp4 -et készít sztereó hanggal. Már a v4 ben is jó volt.

    A proximitit nem lehet beállítani mert egy alapbeállítás van benne ami jól is működik.
    A Wifije még a skate v2 nél is jobb. [link]
    A skate v2 [link]
    Per pillanat leszedtem mert sehogy nem tudtam megállítani az akku merülést de majd még
    próbálkozom vele.
    Egyenlőre ennyit.

    iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák