Hirdetés

  • Két fontosabb újítással megjelent az iOS 17.5

    ma Az EU-ban webről is telepíthetők ezzel appok, illetve bővül a nyomkövetőkre való figyelmeztető rendszer.

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz api29 #5123 üzenetére

    Sztem az a legnagyobb baj, hogy ha nem követ vki téged ész nélkül, és esetleg még szóvá is teszi/ellentmond (Én), akkor az neked nagyon nem bejövős. Ha máshogy viszonyulnál ehhez, akkor nem lenne itt probléma, és nem írnál ilyeneket hogy leszarom, kiszálltam... stb.
    És most is ellent kell mondjak sajna:
    Azt írtam "majd 40ezer" azaz közel 40k (de még ha csak 35 ezer, az is sok) és nem ezek azok az userek akiket te említesz ("aki valamit hallott,látott és ész nélkül telepít minden marhaságot amit a marketen talál"), hanem max a millió letöltő egy rész (lehet hogy nagy része), de akik pontoznak, azok általában használják és bejön nekik a dolog (jelen esetben van minimum 963ezer ember aki letöltötte, de nem pontozta, ezek között biztos van sok olyan, akiket említesz)
    Béke :R

    ui: És mindig is elismertem hogy segítesz az embereknek, próbálsz újítani, még ha én - ha jól emléxem - soha nem is használtam belőle semmit (ami nem zárja ki, hogy soha nem is fogok :D)

    ui2: "És ha azt mondják neki hogy frankó akkor frankó ha azt mondják sz@r akkor sz@r!" - Na pontosan így mennek itt a dolgok, elég ha 1 vki akár indok nélkül ezt mondja vmire (persze azért nem mind1 ki mondja), már a többi is így tesz utána (tisztelet a kivételeknek)

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák