Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe8719

    senior tag

    válasz rongaucho #15448 üzenetére

    A T-mobileos frissítő EXE-s megoldás, amit én nem javasolnék (legfeljebb majd valaki kijavítja a tanácsaimat:D).

    A TPT teljesen jó, Api29 oldaláról töltsd le azt a szolgáltatódnak megfelelő TPT csomagot, amelyik nem nézi, hogy GEN1-es, vagy 2-es.
    A letöltés után az MD5 kódot egyeztesd össze mielőtt kicsomagolod a cuccot!

    A memóriakártyádat a folyamat előtt tedd be egy kártyaolvasóba, majd PC-n ellenőrizz rajta mindent (esetleg mentsd le a tartalmát és formázd, az a legtisztább), szektor és egyéb hiba ne legyen rajta véletlenül sem!

    A TPT csomagot úgy másold rá a kártyára, hogy a gyökérkönyvtárban legyen az 'image' mappa, benne az 'image' fájllal.
    Ha megfelelő szintű az akksitöltöttség, tedd be a telóba a kártyát, majd nyomd meg egyszerre a hangerő fel+menü+power gombot, és ha minden rendben, el kell indulnia egy folyamatábrának a kijelzőn, ami 80-90% körül belassul, de végig KELL mennie.
    Ha kész, újraindulás után a gyári állapot fog fogadni, az egész folyamat az előkészítéssel együtt nincs 10 perc, és ha körültekintően csinálod és nincs hardverhiba (szerintem csak kiakadt valami a rendszeredben), szinte (!) kockázatmentes.

    Ha nem működik a TPT, csak akkor nyúlj EXE-hez, sokaknak ugyanis a gyári frissítésnél is volt pl. IMEI vesztése, onnan meg már nem egyszerű (sőt, nem is legális) a történet...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák