Hirdetés

Aktív témák

  • atillaahun

    veterán

    válasz Klmarti2 #38031 üzenetére

    A probléma nem egyedi hosszútávon az újraparticionálás lenne a megoldás, ami némileg kockázatos így fokozott utánaolvasást, hozzáértést igényel (hungariandroid.com).

    Addig is, a névjegyeket valóban nem ártana mentened, de gondolom csak telefonkapcsolatként hoztad őket létre, így azokat utólag nem lehet már a gmail címtárába szinkronizálni (azért nézz be a fiókodba hátha mégis ott vannak). Ha jól értem nem akarod a sim kapcsolatokkal keverni őket, hogy a későbbi visszaállításnál ne duplázódjanak, akkor először érdemes a kijelzésüket kikapcsolni > kapcsolatok > címtár > menü gomb > megjelenítési beállítások > sim kapcsolatoktól pipa kivesz. Ha eltűntek akkor ugyanitt menüben, Exportálás SD-re, és ha jót akarsz még levélben is küldd el magadnak a fájlt.
    Értelemszerűen ugyanígy tudod majd visszarakni őket importálással az SD gyökeréből.
    Na most ha nagyon kell a nyugalom és nem sajnálod a programjaidat, akkor tényleg mehet rá a factory reset.
    Ha viszont elszórakoznál még vele, akkor nézz be a főmenü > alkalmazások > alkalmazások kezelése > SD kártyán fülbe, itt elméletileg lesznek pipa és anélküli appok, amelyiknél nincs abba belemész és > áthelyezés az SD kártyára.
    Nem emlékszem már gyári rendszer alatt hogyan működik (-e egyáltalán) ez, meg hogy mennyi helyet tudsz így felszabadítani.

    (#38039) sly105

    Szerintem jó dolog a rezgés, mint korábban valaki említette, addig sem kell sütögetned az agyad a telefonnal amíg felépíti a kapcsolatot, elég ha utána a füledhez emeled.
    Ha téged nagyon zavar, úgy emlékszem (főzött) CM romokban kikapcsolható a dolog, alaphangon gyári állapotban nem.

Aktív témák