- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
latis666
aktív tag
Nem ugy volt hogy kelzsóca már az flb r9 hun-t teszteli?Vagy rosszul emlékszem? Mert akkor megvárom azt.
-
latis666
aktív tag
-
latis666
aktív tag
válasz bodoraudio #37054 üzenetére
Rakd fel a google apps kiegészitést hátha nekem ilyet nem dobott viszont a contact-ok auto szinkronja nem volt kipipálva.
-
latis666
aktív tag
A CM7 képernyő kakapcsolás effektjét fel lehet tenni valahonnan froyora? esetleg a párom 2.1-ére?
-
latis666
aktív tag
Nekem az a gond hogy megcsináltam amit irtál, de felment a téma és az animáció nem jelenik meg. Ugyanugy sötétül el mint eddig.
Ezt probáltam módosítani:
TrueGingerbread-circlemod-FLB_hun
Kelzsóca oldalán az első linkEleve 2 megával kisebb lett gondolom ujratömöritette a total commander. De ettől a téma felment rendben csak az anim nem megy.
Ha megcsinálnád és megosztanád nagyon megköszönném de ha együtt kitaláljuk miért nem megy nekem akkor megcinálom magamnak.
A nightly cm7 4 ből szedtem ki az anim könyvtárat.[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
Lehet ott uszik el a dolog hogy nem lehet csak ugy bemásolni a anim mappát csak ha kimásolom a framework_res.apk-t a rom zipjéből mert zip-et megnyit a total commander de apk-t nem.
Esetleg root explorerrel berakni az animot aztán restart?
másik kérdés hogy korábban valaki adott egy tippet a gps jel megtalálásának gyorsitására. A config file átirásával. Azt nem lehetne integrálni az ujabb romokba? Már ha tényleg működik mert mos tnincs rás szükségem ezért nem babrálok vele ugyis cserélem a romot. De mikor meg kellenei fog nem lesz időm rá vagy alkalmam.
[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
"Simán megfogod azt a témát amit szeretnél használni, és a cm7 témáját. ennek neve framework-res.apk és a system/framework mappában találod."
Ez ok
"megnyitod total commanderrel a cm7 témát és a RES mappából kimásolod F5-el az anim mappát."
Ez már nem megy mert a framework_res.apk be csak akkor lehet belépni ha kiveszem a zipből. Ha meg kiveszem akkor vissza is kell tenni.
-
latis666
aktív tag
válasz tatomi92 #37483 üzenetére
Nekem az online poker érezhetően lassabban fut mint 2.2-n szóval nekem felejtős egyelőre a cm7 pedig tetszik.
(#37482) gordonfreemN: Nem gondolom hülyitésnek segiteni szeretett volna de nem vette számitásba hogy a 2.3 sajátossága. Senki nem szólt közbe hogy ne fáradjunk nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
válasz wwenigma #37790 üzenetére
Ez olyan jó hogy ezen mindig olyan jól elvitatkoznak az emberek. Volt egy régi panasonic mobilunk az beállitott időben magától bekapcsolt és kikapcsolt. Ezekre a feature-ökre már semmi szükség nincsen, feleslegesek. Szóval egyszerüen el kell felejteni. Mire jó ha ki van kapcsolva? Minden reggel bootolni a telefont? Minek? Hogy tiszta memóriával kezdődjön a nap? Ahhoz minek kikapcsolni főleg minek ébresztőóra? Nyomok egy rebbotot napközben zsebrevágom mire legközelebb előveszem ott a friss rendszer lezárt képernyővel.
-
latis666
aktív tag
válasz wwenigma #37795 üzenetére
Neeeem igazábol nem is neked válaszoltam ezzel hanem cask ugy általában a kikapcsolásra való igényre. Te azt irtad hogy az elektronikát programozák (ami nyilván ezáltal nem lesz teljesen kikapcsolva mert pl aksi nélkül nem ébreszt semmi) ami nyilván igaz is. Csak azért válaszoltam neked, mert ugy jöttek sorban a témába vágó kommentek.
-
latis666
aktív tag
flb r9 hunról érdemes paul r12hura váltani?
-
latis666
aktív tag
Widgetsoid 2.0 is befurakszik oda ha ugy állitod be.
Olyan volt már nektek hogy rádugom a gépet usb-n a pc-re és nem jelenik meg az usb csatlakozás a notibaron? De recovery alatt tudtam mountolni csak magátol nem ajánlotta fel a futó android. Lehet ujra kéne inditani a pc-t
[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
Mire jutottunk a multkor a spb mobile shellel? Láttam hogy probálgattátok többen is.
-
latis666
aktív tag
Widgetsoid 3.1.1 asszem és az advancednél a notificationt kell pipálni. Mondjuk érdekesen müködik mert kirakja magát a home-ra és annak a lenyomata jelenik meg a notibaron de lehet én csinálok valamit rosszul. Mindenesetre kiraktam a legszélső képernyőre és akkor nem is láttam többet csak a notiban.
Más. Moondreader ben meg tudja valaki mondani hogy hogy lehet könyvhöz boritót rendelni? Mert nem jövök rá.
-
latis666
aktív tag
Munkatársam telojára szeretnék romot tenni szüz 2.1-es blade-je van. Gondoltam felrakom rá a csudazipet ahogy a másik haverom telefonjával tettem de nem találom Kelzsóca blogjában. Gondoltam akkor az első Hsz-ben de ott is rossz a link gondolom ugyanazon okból.
Megtaláltam asszem de mindenetre az első hsz linkje rossz.
[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
válasz csonkadavid #40086 üzenetére
Jaaaaj ezt már annyiszor meg akartam kérdezni én is. Sőt legtöbbször ugy van hogy Bizonyos mappák ábc sorrendben (mintha gyakrabban használtak lennének) aztán még egyszer kezdődik az ábc más mappákkal.
Különben az előbb kérdeztem a csudazipet (csak a recovery egyszerü telepitése kell belőle). Ok hogy megszünt gondoltam felteszem ahogy a sajátomat (root, terminal emulator, recovery, reboot stb) Nem ment sehogy sem. Pedig anno nekem elsőre megvolt. Oriási szerencse hogy találtam egy csudazipet eldugva a vinyon. Be is hódolt a kis bladea recovery előtt. Már az uj rom pöfög rajta.
[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
-
latis666
aktív tag
Biztos volt már téma de szerintem nem baj ha ujra előkerül. Ha már ott volt tegnap beizzitottam a setcpu-t és azóta 245 az alja 710 a vége. Tovább nem emeltem. Ha feltételezzük hogy nem játszom a telefonon elérhetek ezzel fogyasztás csökkenést vagy élettartam növekedést? Vagy egyik sem számottevő és hagyjam a francba ha nem igazán kell a plussz kraft. Mondjuk mintha a menü is gördülékenyebb lenne. bár igy is szépen ment.
-
latis666
aktív tag
Felraktam a Honeycomb-ot és kellemesen meglepődtem. Videot nem csináltam róla de meglepően jól megy. Baromi kicsik a betük meg minden de gyorsabb mint gondoltam.
-
latis666
aktív tag
Gondolom ha egy hétnél tovább nincs fent egy huzamban egy rom akkor felesleges az aksi kalibrálással foglalkozni igaz?
Már csak azért mert akik itt irják hogy uj rom után merül a gép nagyon azok még azt sem várták meg hogy a rendesen beálljon a rendszer egy pár nap alatt. -
latis666
aktív tag
A widgetsoid ban van olyan kapcsoló ami a lock screent kikapcsolja (mert nekem nem kell) de sajnos nem stabil mert lépten nyomon visszaáll a dolog. Találtam a marketen egy
[Screen lock suppressor]
nevű programot. Elinditja az ember és nem jön vissza a lock sreen. Nekem eddig bevált nem tudom van -e praktikusabb megoldás.[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
válasz róland #41349 üzenetére
"nem hivatkozhat aránytalan többletköltségre a vásárló garanciális cseregényével szemben"
Magyarul 72 órán belül bármilyen garanciális probléma támad az azonnali csere és nem hetekig tartó szerviz körűt és ha cserélték újra 72 óra.
Egyébként mintha olyan is lett volna hogy pl számitástechnikai alkatrészeknél 3 napon belül cserélik vagy visszaveszik ha kiderül hogy neked nem megfelelő. Más tészta de én egy 12 voltos autó aksit vittem vissza hogy meggondoltam magam nem kell és visszakaptam a pénzem.[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
válasz Mercutio_ #41441 üzenetére
Nekem a magyar r8 lite-ban ugy van hogy ha parancsikont szeretnék kitenni és a kapcsolatokat választom akkor azt rakja ki.
A PARTNERT kell választani az egyes emberkék kirakásához.(#41448) Joshi: A telefonkönyvben van menü gomb alatt a megjelenitési beállitások. DE a phonebook 2.0 bármennyire tetszett nekem, nem tudtam rábirni hogy csak a tényleges telefonszámokat mutassa mindig ujra be kellett állitani szedtem is le. Nem értem hogy ez a készitőt nem zavarja?
[ Szerkesztve ]
-
latis666
aktív tag
legalább fejlesztik de én kivárok, mert az r8 lite nagyon stabil szemben a nightly 13-ál ami nekem proxi hibát csinált 3ból 3 szor.
[ Szerkesztve ]
-
-
latis666
aktív tag
felraktam az rc2t. ha bekapcsolom a proxit, ha nem, akkor sem jon vissza a kep ha elveszem a fulemtol. kis basztatassal visszajon de ez edeskeves. vagy en csinalok valamit rosszul. egyebkent ext particio nelkhl hasznalom de telepit sdre mert mikor felrakom azt irja visszaallitotta a regi programjaimat es tenyleg.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest