Hirdetés

Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Aftereffect #5993 üzenetére

    Applenel mindig is kényesen ügyeltek arra, hogy egyszerű, átlátható, automatikus és felhasználóbarát legyen a cucc. Bekapcsolod és működik. Valakinek ez kell, valakinek meg az, hogy kicsit molyolgasson a cuccal, és teljesen a saját igényeire szabja, mint az androidot. Személy szerint, én nem akarok súlyos 10 ezreket fizetni a kényelemért, amit kis időráfordítással meg tudok csinálni. (Megnyomok 2 gombot és ugyan úgy megy)

    iPhone célközönsége a pénzes átlag user, aki kevésbé ért a technikához. (De kedves lány ismerősömből ítélve, aki sikeresen össze vissza nyomkodta, majd resetelte a telefonját mert szerinte lassan telepítette az új OS-t.... minden elveszett belőle, recovery se működött - Nah nekik még iPhone se való :D)

    (#5996) djozsi: Igen ezzel teljesen egyetértek. Lehet szarul kalibrált, de egy telefonnál ez nem lehet szempont.. Max ha ezen kellene mutogatnom webdizájnokat. (Ilyen felhasználásra is gondoltam..) Csupán megmagyaráztam, hogy egy grafikus miért kényes erre... mert tudom milyen az, amikor megcsinálunk egy 1 millás megrendelést, és puncirózsaszínben jön ki... Na ilyenkor ölni tudnék :))

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák