Hirdetés

Aktív témák

  • syl5

    őstag

    válasz ska-punk #36196 üzenetére

    Egy biztos! Ha nincs semmilyen net előfizetés/csomag a sim-edhez rendelve, akkor biztos, hogy nem csinál fizetős adatforgalmat! Tapasztalatból mondom!
    Sőt szerintem az AGPS-hez nem is kell egyáltalán net előfizetés, hiszen adatcsomagokat anélkül is tud küldeni, fogadni a telefon. Ezt erősíti, hogy az AGPS-t akkor is be tudod kapcsolni, hogy ha nincs net előfizetésed, és ha fizetni kellene érte, tehát adatforgalmat generálna, akkor arról csak bökne eléd valamit a telefon. Továbbá nekem net előfizetés nélkül másképp is viselkedett picit a helymeghatározás, amikor be volt kapcsolva az AGPS, tehát ez is azt bizonyítja, hogy nem kell hozzá net elérés, nem csinál fizetős adatforgalmat.
    Szerintem ez a hülyeség, hogy az AGPS olyan adatforgalmat generál, amiért fizetni kell csak egy nagy félreértés, ami abból ered, hogy voltak/vannak olyan GPS szoftverek, amik netről szedik le a térképet, és egyéb netes szinkronizációt végeznek (ezek persze, hogy adatforgalmat generálnak, de azok se az AGPS miatt!).

    Szerintem azokban 2.2-es romokban, amelyekben nem lehet állítani az AGPS-t, ott ki van kapcsolva.

    Az egyéni csörgés meg bug.

    [ Szerkesztve ]

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Aktív témák