Hirdetés

Aktív témák

  • compi.hu

    senior tag

    válasz Fooler89 #23912 üzenetére

    Jabocs nem tudtam hogy a rozsalelkuek klubjanak kihelyezett tagozataban jarok, ahol nem szarunk hanem kaksizunk, nem fingunk hanem pukikazunk (kiveve a lanyok persze mert ok ugye azt sem) meg ilyenek. En meg sajnos olyan videkrol szarmazom, ahol neven szokas nevezni a dolgokat.
    Amugy ez nem sto1911 hibaja, neki mindossze annyit rovok fel hogy meg akarja magyarazni a zoldrol hogy az piros csak azert mert olyan embertol hallotta aki aztan mar annyira de annyira, hogy mindjart a nadragomba elvezek.

    Vagy vársz míg nem lesz egy olyan főzet amibe számodra is megoldódik a wifi probléma.
    Najo en feladom. Magyarazhatom en hogy miert nem lesz ilyen amig a zte ki nem ad egy olyan romot amiben javitja a bugot vagy a cyanogent nem sikerul protolni a blade-re, komolyan mondom olyan, mint ha loval imadkozna az ember.

    A folyamatosan wifit igenylo program meg ott van minden androidos keszuleken, gtalk a neve. Routerem meg eleg stabil a lakasban hasznalt 8 wifis ketyere szamara, amiben a blade-en kivul meg egy androidos mobil is benne van, de ezt is irtam mar, tenyleg kimondhatatlan orommel tolt el, hogy write-only modban vagy.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák