Hirdetés

Aktív témák

  • syl5

    őstag

    válasz Behroozo #18007 üzenetére

    Na nálam volt a bibi...
    Egy reboot úgy néz ki, hogy megoldotta. Érdekes. Tökéletes, kiforrott rendszer...ahham..
    Mindenesetre pingre továbbra sem reagál kikapcsolt kijelző mellett, ha nincs töltőn. Néha néha elfogad pár kérést, de után megint nem (gondolom ilyenkor csekkolja a fiókomat). Emal-eket van úgy hogy rögtön, van úgy hogy 2 perc késéssel jelzi. Ez már belefér, de úgy érzem ez még így sem az igazi. Gyanítom, hogy kikapcsolt kijelző mellett nem menne egy fájl letöltés. Holnap ki is próbálom.

    (#18043) ux1
    Azzal én is egyetértek, hogy mivel mindenkinek más az ízlése programok tekintetében mindenképp jobb ötlet egy full és egy lite verzió, mintsem csakis egy lite verzió! Sőt szerintem a legjobb ötlet nem is a kettő egyszerre, hanem csak egy full, és abból mindenki saját kedvére kiszedheti azt ami nem kell neki.
    Viszont azt nem értem, hogy ha nincs számítógépet, meg neted, akkor hogyan tudsz a ph fórumra írni, hogyan tudod leszedni a romokat, hogyan tudod az sd kártyára pakolni, stb... :U

    (#18031) futo001
    Nekem is pana in-ear fülesem van, én is kb 4-ért vettem 1-2 éve és valóban elég szépen szól a Blade-el! Sokkal szebben szól, mint az agyonsztárolt fos cx300 (ilyenem is van), de sajnos azért úgy nem szól, mint egy se hpm-75...

    (#18026) Krinyo
    Töltőn nekem is jó, de valami kavar nálam lehet...

    (#18024) veector
    Én nem mertem kipróbálni a gyári headset-et...:)

    (#18021) Mercutio_
    A megáll az óra effekt nekem is elő szokott fordulni! De most nagyon a taskpanel-re gyanakszok, elég valószínű, hogy az csinálja. Neked nincs véletlenül feltelepítve? Amúgy nekem mindig ébreszt, csakis annyit csinál, hogy miután bekapcsol a képernyő azután frissíti a lock screen-en az időt, tehát ugrik egy órát, stb.

    [ Szerkesztve ]

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Aktív témák