Hirdetés

Aktív témák

  • Krinyo

    senior tag

    Azert mulatsagos azt olvasni, hogy valaki szerint azert "fapados" a rendszer, mert Marketrol letoltott appokkal kell okositani. Szerintem ez sokkal jobb annal, amikor egy szolgaltato/gyarto donti el, hogy nekem mire lehet szuksegem es eselyem sincs valogatni a 200 ezer (!) alkalmazas kozott. Aminek nagy resze ingyenes.
    Nem is ertem. En pont emiatt szerettem bele azonnal a rendszerbe, hogy rengeteg hasonlo alkalmazas kozul EN tudom eldonteni, hogy melyik felel meg nekem, sot, fizetni is hajlando vagyok nehany dollart a jobbakert. Mert tobb lesz tole a telefonom. Raadasul az egyszer megvett alkalmazast annyi telefonon hasznalom ahanyon akarom, illetve tovabbvihetem magammal a kovetkezo telefonomra! Ez eddig sem volt jellemzo a megvasarolt mobilos alkalmazasoknal.
    Fapados a rendszer? Pont ez a jo benne. En tovabb takaritanam, ha ertenek hozza.

    Amugy az lesz az elso fozott rom, amit felrakok, amelyik atszabja a particios tablat, es felszabaditja a /system felesleges 80 megabajtnyi helyet a /data javara. Addig nem bantom a gyari rendszert, igy is egy csoda a Pulse-om 2.2-jehez kepest... :)

Aktív témák