Hirdetés

Aktív témák

  • Saccco

    nagyúr

    válasz Farkaspók #12802 üzenetére

    Első hszből:

    App2SD Alpha4?
    Sokan nem értik, hogy hogyan is működik az app2sd alpha4en. Azért ezt írom le, mert jelenleg talán ez az egyik legjobb 2.2es ROM.
    Szükség van a kártyán 2 particióra. Az elejére kell egy FAT16/32 ezután egy ext2 (alpha4-en csak ezzel megy ext3 nem jó, jelenleg). Ha ez a particiónálás megvan akkor gyakorlatilag készen is van. Az alpha4 ha talál ext2es particiót akkor magától használatba is veszi.
    Mi lesz ilyenkor a froyo app2sd-vel? – Továbbra is működik. Viszont, ha ilyenkor bármely app át lesz mozgatva sd-re, például a marketben fellelhető sok ilyesféle appok egyikével. Akkor nem történik más, csupán az SD kártya ext2 és fat particiói között rakosgatja az adatokat.
    Mégis fogy az internal memory? – Ezzel a módszerrel sem kapunk végtelen tárhelyet. Mivel azért az appok teljes egészében nem kerülnek át még az ext2es részre sem. Így idővel így is telítődik a belső memória.

    adsnew:
    Nem a recovery vágja haza a színeket hanem a superboot. Legalábbis úgy vettem ki, hogy csak azoknak ment el a szín akik a superboot-ot feltették.

    Feltételezem, hogy a
    windows-fastboot flash boot boot.img paranccsal a boot.img-t innen véve megoldható a színesedés problémája.

    [ Szerkesztve ]

    █ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Aktív témák