Hirdetés

Aktív témák

  • Flagstaff2

    senior tag

    Az előbb kíváncsiságból belepróbáltam a gépet a GIVI motoros PDA tatyómba. Cseppet felbosszantott. Uis ebbe fekve megy bele a készülék. Igen ám, de a képet csak az egyik oldalra forgatja el. Na melyikre? Arra ahol ilyenkor alul van az USB csati. Így viszont nem tudom betenni a tatyóba a készüléket normálisan!!! :-( Állítva pedig egyáltalán nem fér bele. Tud valaki extra rövid USB csatival megáldott kábelt, vagy 90 fokban meghajtott csatival rendelkezőt?
    Az már jóval kisebb kellemetlenség hogy a tatyó átlátszó fóliáján keresztül nem kezelhető a gép. :-( Kesztyű le, gép kivesz, nyomogat, gép vissza, kesztyű fel.
    Ami viszont pozitív az eddig használt Mio A702-höz képest hogy a kijelző napfényeb sokkal jobban látható. :-) És ez megéri a kezelési nehézséget.
    Autóban ezek a dolgok sokaknak fel sem tűnnek, de hátha van még rajtam kívül más aki ezzel MÉG nem szembesült, de tavasszal FOG!

    X2 4000+,AC Freezer64Pro,MSI K9N SLI-2F+HR-05 SLI,Sapphire X1950GT+AC Accelero S1,2x1024M Kingmax DDRII/800MHz,ASUS DRW-1814BLT

Aktív témák