Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PPatrik

    aktív tag

    válasz alexw801 #3745 üzenetére

    Eddig Magyarok a Marsonra robotépítéssel volt tele a fejem, azért húzódott eddig. :D
    Szerintem mindent magyar forrásból szereznék be, pont azért hogy legyen tesztfelvétel, tapasztalat.
    De a tokban ha nincs rácsukba, akkor bent sem marad a kamera, szóval nem tudom. Lehet a tokra kéne lyukat fúrni.
    A fejre rakáson én is gondolkodtam, akár csak a változatosság kedvéért is, egyes helyeken úgy jobb lehetne. Viszont hosszútávon átvezető részekhez timelapselni meg jó a bicós szerintem, érdekes lenne a fejemet bekábelezni, meg azt nem látom menet közben :D Arról nem is beszélve, hogy a nyakam mit szólna hozzá.
    Bár a tavalyi tapasztalatok alaján, sokszor kerestem a sisakot félkómásan és rájöttem párszor hogy a fejemen van... Szóval lehet ez a pár gramm sem okozna gondot.
    Amúgy a Line of Sight című film nagyon érdekes, meg az is, hogy hogyan kezdte el a fickó felvenni. Lucas Brunelle nevére érdemes egy képkeresést nyomni, még 2 darab kazettás kamerával a fején kezdte. :)

    Másik ötlet, hogy dupla töltőt és pótakkukat veszek és a táskában töltöm az akkukat. Csak egy ilyen táskás megállás 5-10 perc, mire megint összeszedem magam, ezeket pedig jó lenne minimalizálni.
    Adok magamnak kb 36 órát. ebből 4 alvás -> 32. 600km/ 25km/h=24ó. Ez alapján mondjuk sima ügy, minden 2 letekert órára jut 1 óra állás. Így végülis tartható lenne az akksi cserélgetés is, bár ez kevésbé hatékony mint folyamatosan kívülről táplálni.
    A kártyákra szerinted mennyire férne rá, hány darab és mekkora kártyát vegyek?
    Alapból ugye 2x64+32-vel számoltam, ez több mint 150gb, és egy 24-30 órát kéne felvenni, ez akkor 11-13mbps bitráta lehetne. 720p30-ban milyen minőség kerekedne ki ebből?
    Bár szerintem az vállalható lenne ha uncsi részeken kikapcsolnám, ezzel simán lehetne felezni az időt. Viszont később jó lenne egy szar előzések kiadás a videóból, ahhoz meg kell :D
    Meg nem utolsó sorban valahogy meg kéne jegyezni, hogy hol keressem az izgi részeket, mert embertelen munka lesz összevágni olyan gyorsan.
    Amúgy ma kaptam kölcsön egy nagyon szar kamerát, azzal szerettem volna kipróbálni hogy mennyire remeg a kormányon, de felvételt sem sikerült vele csinálni... és nem azért mert nem mentem el gurulni vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák