Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomy86

    addikt

    válasz keke69 #3826 üzenetére

    Megnéztem, hogy miről van szó.
    Ha a twrp fő menüjében levő "törlés"-re nyomsz és az ott megjelenő csúszkát elhúzod, akkor az mindent töröl. Írja is, hogy "csúsztasson a gyári beállítások visszaállításához" (tehát a data partíciót is törli). Így minden visszaáll olyanra, mint amikor a telefont megkaptad. Csak az sd kártyán levő adatok maradnak meg.
    Viszont a csúszka fölött van egy olyan opció, hogy "speciális törlés". Ha arra nyomsz, akkor utána ki tudod választani, hogy mit akarsz wipeolni/törölni. Itt már ki tudod pipálni, hogy csak a dalvikot és a cachet (gyorsítótárat) törölje. Ha ezeket kipipálod és az ottani felsorolás alatti csúszkát húzod el, akkor csak a kijelölteket törli. Így az adatok megmaradnak.
    De ha mindez előtt csinálsz egy rendszermentést a twrp-ben, akkor vissza tudsz mindent állítani később, ha mégis bármi probléma lenne.

    Ez azért is hasznos, mert például, ha használsz Titanium Backup programot, akkor az ebből a mentésből (nandroid backup) vissza tud állítani alkalmazásokat és azok adatait, ha szükség van rá.

    Bocs a sok szövegért, de írtad, hogy nem vagy egy hardcore user, így igyekeztem részletesen leírni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák