- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AshaNoR
tag
Sziasztok használt, vagy kéz alól új Xbox vásárlásán töröm a fejem. Egy gyors kérdésem lenne. Tegyük fel elromlik a konzol. A garanciális javításhoz elkérik a számlát, garancialevelet (ha egyáltalán van ilyen) vagy csupán elég az xbox vásárlást követő regisztrálása?
-
AshaNoR
tag
Sziasztok, most készülök használt One S-t venni, amely még garis. A garancia érvényességét hogyan tudom ellenőrizni? Meghibasodas eseten szervizben a garancia szeriaszam alapjan érvényesíthető?
-
AshaNoR
tag
Valakinek lenne-e majd kedve valamikor közösen forzázni? Vagy kellene egy prohardveres clubot létrehozni..
[ Szerkesztve ]
-
AshaNoR
tag
CDkeysen 900 huf a havi GP [link]
-
AshaNoR
tag
Van itthon FHD és 4K tv is, sokkal szebb látványt nyújt a One S 4K tv-n.
-
AshaNoR
tag
EA Access előfizetés akciózva volt valaha?
-
AshaNoR
tag
Szépjónapot, bluetoothos fejhallgató csatlakoztatható Xbox One S-hez?
-
AshaNoR
tag
Sziasztok beszart a one s-em mellé kapott kontrollerem. A konzolra 2019. Karácsonyiág él a garancia, akkor jól gondolom, hogy a kontroller most karácsonyig garis? A hivatalos oldalon a kontroller szervizelését kezdeményeztem, melyre válaszul kaptam egy levelcímkét, amelyet majd az elküldendő csomagra kell raragasztanom. A levelcimken egy németországi microsoft return centeres cím szerepel, ez normális? Körülbelül mennyi idő még küldenek cserekontrollert illetve a postázás milyen költséggel jár? Remélem tudtok segíteni, előre is köszi.
-
AshaNoR
tag
válasz AshaNoR #164263 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Viszont arra nem kaptam választ, hogy a hibás kontrollert mindig Németországba kell küldeni, vagy ez csak azért van, mert korábban az amazonos ajánlatok miatt trükköztem a német régióval és elfelejtettem valamit visszaállítani magyarra?[ Szerkesztve ]
-
AshaNoR
tag
Sziasztok újból segítséget kérnék! Az elromlott kontrollerem elküldtem a microsoftnak. A javítási nyomonkövetés szerint dec. 14-én a hibás kontroller megérkezett a microhoz, aznap már a csereeszközt ki is szállították, a mostani állapot szerint pedig az "eszköz leszállítva" (az utolsó) státuszban van. Ez azt jelenti, hogy a csere kontroller átvehető ott, ahol a rosszat feladtam? Vagy majd kapok e-mailes visszaigazolást, ha mehetek érte?
[ Szerkesztve ]
-
AshaNoR
tag
Sziasztok, a hibás kontroller csereideje kb. mennyi? Már 1 hónapja megérkezett a németekhez a rossz konti..
-
AshaNoR
tag
Sziasztok, gears of warnak van itteni aktív fóruma, mert nem igazán találok ilyet?
-
AshaNoR
tag
Sziasztok, gears 5 escape mód introjánál, amikor a mérget elhelyezzük mindig csúszik a hang. Erre van valamilyen megoldás?
-
AshaNoR
tag
Hejho,
A csoportban még biztos játszik valaki gears 5-el, azon belül a horda módban lenne szükségem némi segítségre. Az első dolog, hogy sok esetben csak alap fegyvereket tudok venni a fabricatorbol, tehát olyat, mint pl. a lancer gl, olyat nem. Illetve sokszor sentry vagy shock gunt sem enged venni, csak barriert. Ez mitől függ? A másik kérdésem pedig, hogy hogyan kell visszaszámláláskor skipelni, hogy ne kelljen mindig fél percet várni (vote) , sehogy sem jöttem rá sajnos? Remélem tudtok segíteni srácok.. Köszi előre is -
AshaNoR
tag
Rendelkeztek-e bármilyen információval arról, illetve láttok-e rá esélyt, hogy a PES2020 érkezik Game Passba a Pes19 kikerülése után?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest