Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birorichard

    őstag

    válasz pzstm #99848 üzenetére

    Most minden rossz nélkül, magyarázd már el nekem (is) légyszíves, hogy két azonos architektúrájú rendszert, amin két azonos os fut, miért vicc összehasonlítani? Főleg, hogy maga az MSnek is van ilyen táblázata. Nem azonos a teraflop teljesítményt kifejező értékek számrendszere vagy mi a szösz?
    Azon kívül, hogy jól hangzanak az olyan semmitmondó lózungok, hogy "egyedi fejlesztés" meg "ez konzol nem pc"... Nem kötekszek, ne értsd félre, csak pont elégszer ugrottam már be én is egy-egy adott témában tapasztaltnak vélt fórumtárs alaptalan nagyotmondására xy termékkel kapcsolatban.

    Csak hogy tiszta legyen, nem kötekszek, megvan a helye a hypenak is, de szerintem 100-150 000 FT értékű tárgyról ne dőljön már a süket marketing bullshit egy szakmainak mondott fórumon... Ne értsd félre, nem kell köpködni, pláne nem munkahelyed miatt, de ez kezd már kicsit túlzás lenni. Ha rosszul látom, indokold meg, de elégszer végiggondoltam, utánanéztem és szerintem nem én állítok hülyeséget.

    (#99850) brumi1024: "A generáció bejelentésekor pedig voltak hasonló (korra interpolált) és nem igazán teljesülő igéretek, tehát az empirikus út is kétkedésre ad okot." - nagyon szépen megfogalmaztad. :D :D amúgy igen, most is ugyanez megy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák