Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plata

    félisten

    válasz pckownz #78040 üzenetére

    Worgen druida és blood elf warlock.
    Valamelyik nap rájöttem hogy worgen kari kimaradt eddig nekem,így gyorsan felhúztam egyet 20-ra,gyorsan meglett,bár a worgen kezdőterületen atom nagy lag volt de ezenkívül jó volt.Érdekes volt hogy kezdőterületen rengeteg idegen szerverről volt kari,gondolom ezért volt lag.
    Húszas lett a kari gondoltam akkor irány a griffes és megtanulom,erre nincs nála,na mondom mi a jó isten ez már meg,nézem a skilleket és ott van köztük a riding skill,lóra is pattantam.
    Jó gondoltam ez fura,felhúztam már sok karit de ilyen még nem volt,worgenem nem volt eddig talán ez valami worgen dolog.
    Ünnepek miatt nem nagyon volt időm játszani így a 13-as blood elf warlockom is felrántottam 20-ra,meg a troll rugót 15-re,warlockal tiplizek orgrimmarba a trainerhez,erre ennek sincs tanulható riding skill,nézem ez is meg kapta,na ez már fura volt.Az előző hordás kariknak tanulni kellett ennek meg nem.Már van pár hordás karim,mivel rühellem argus-t ezért inkább most sok 110-es allys kari után kipróbálom a hordát is.Csak az új karik arathoron vannak nagy részt,bronzebardon nem lehet több karim,ott az összes kari slot foglalt 110-es allys karikkal.
    Még múlthónapban kellett venni riding skillet az biztos,kezdtem egy csomó hordás karit,csak nem húztam fel őket mindet 20-ig,nem volt időm,most pótoltam,a worgen meg csak úgy jött még.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák