Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #57919488

    törölt tag

    válasz Whysperer #64763 üzenetére

    Valoban nem egy konnyu eset a Shaman Healer szerep PvP-ben.
    Spiritwalker's Aegis Glyph nelkulozhetetlen, 5 sec silence es interrut immun ami 2 percenkent hasznalhato. Capacitor Totem 45 sec CD-vel es a kimagaslo 5 sec varakozasi idovel ami szinten vicc. Totemic Persistence Talent-el mozgathatoak a Totem-ek csak en ezert nem aldozom be a Call of the Elements Talent-et (ami szinten a vicc kategoria, hogy a Healing Tide Totem-re nem terjed ki).
    A Talent es Glyph valasztasi lehetosegek botranyosak es szinte az osszes ertelmetlen.
    Paladin:
    Fist of Justice, 6 sec Stun, 20 yard range csak 30 sec CD.
    Devotion Aura Glyph-elve szinten 2 min CD es 5 sec silence es interrupt immun + 20% reduced dmg taken.
    Szerintem a Talent-ek is eleg jok, maga a Pala jo es hatekony PvP-re. Disc pap szinten jo.
    Druid:
    Szerintem a legjobb Healer, nagyon sok instant spell es a Talent-ek is jobbak. Kulon nem ternek ki semmire de en a Shamanom csereltem Druid-ra es szerintem egy eletkepesebb Class. Balance es Feral spec szinten hatekonyabb mint Elem/Encha.

    Sajnos a jatek erdekes valtozasokon megy at. A caster-ek elete allandoan nehezitve van es nem is minden Class-nal fun iranyba mennek el a dolgok, sot. Melee-k eseteben viszont az mar vicces, hogy szinte az osszes rendelkezik vagy ranged szakitassal vagy ranged Stun-al es olyan Burst-el amit keptelenseg ki Healelni. Talan majd a legios dolgok hoznak kis valtozast jo iranyba :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák