Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz ldave #64761 üzenetére

    /nosztalgia vonat ON
    Az első lockomat még TBC kiegészítő idején húztam. Kifejezetten szerettem és sokat is adott a játékélményhez valamint ahhoz, hogy most foggal körömmel védem a kasztom, hogy az összes démont valamint a két lock lovat egy viszonylag hosszú quest chain után kaptam meg.
    Emlékszem, hogy a succubus megszerzéséhez egyszer egy olyan zónán kellett átmenni, ami jóval nagyobb volt az akkori szintednél. Lufi ki és EGY mobot ütöttél vagy 5 percig. Ha beaggrózott egy második akkor kb insta halál. Így nem maradt más mint sunyulás és/vagy corps runok garmada. Akkor nem volt feltétlen őszinte a mosolyom, de most inkább pozitív ez az élmény.
    Epic lock hátas meg vetekedett hosszban a zöld tűz quest chain-nel (és akkor még nem volt repülés 60% földi hátas FTW :) ). És mivel első karakterem volt, kölcsön kellett kérnem 100 goldot (igen száz goldot, bizony :) ), hogy meg tudjam venni a szükséges reagenseket, majd legalább egy tank és egy healer kellett (de inkább full party), hogy végig is tudjam vinni a küldit, mert egy insta végi boss utáni alboss volt a megszelídítendő hátas :)

    És akkor a doomguard-ról nem is beszéltem (aminek megidézéséhez a teljes party clickelése kellet és megidézéskor valaki random belehalt, aki akár a lock is lehetett és a party maradéka meg ölhette le az elszabadult démont :) ).

    Nekem ezek a küldik, ahogy a druidáknak a form, warrioroknak a stance stb küldetések nagy részben hozzájárultak ahhoz, hogy ennyi év után is kitartsak jóban-rosszban kis lockom mellett. Az időközben felhúzott két másik lockomnál hiányolom ezeket a küldetéseket, "csak úgy" megkapod őket színt-lépéssel.

    Megértem azt is, hogy aki az X-ik altját húzza, annak már nagyon nem érdekesek ezek a küldik és inkább fölöslegesen lassítják a fejlődést, de első karakterekkel simán végig játszatnám, ha már mmoRPG ugye (tudom hogy nem az már :( )
    /nosztalgia vonat OFF

Új hozzászólás Aktív témák