Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozso1989

    őstag

    válasz Viktor77 #49303 üzenetére

    Kinek szóltam be a ratingje miatt? És honnan tudhatnám ki-mennyin játszik (játszott)?:)

    Engem csak az zavar, hogy írok valamit, erre jönnek rákontrázni valami pet battle, vagy raid hülyeséggel, aminek abszolút semmi értelme, mert egy aréna meccs teljesen máshogy zajlik le, mint egy raid, ahol egyhelyben állsz és pumpálni kell a dmg-et...

    Amúgy szerintem abban a részben igazam van, hogy a pvp részét a játéknak a top játékosok véleménye alapján kéne balanceolni (sajnos ebbe én sem tartozom bele, ahogy az itteniek maradék 99,9%-a sem), ezzel megint kit sértettem meg? Mert az tény, hogy a low rated játékosok túlságosan elfogultak, ha valamit utálnak az mindig is OP lesz (mint a mage, ami az egyik legbalanceoltabb) szerinte, és a blizzard ez miatt nerfel össze-vissza mindent, mert rájuk hallgat, én ez miatt hagytam abba a játékot.

    Az pl. mi már, amit a warriorral művelnek minden kiegben?:D Indul kieg, a warrior 2 ütésből megöl egy agyonbuffolt full CD-zett pvp tankot, jön egy patch, és még egy lvl50-es playert sem tud megölni... wtf... És nem, nekem nincs warriorom, de mégis ezt látom. Így kell egy játékot balanceolni, ami havonta 4 ezer forint?????

    HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

Új hozzászólás Aktív témák