Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    válasz Lirion #47056 üzenetére

    Tok egyszeruen le lehet ellenorizni mennyi loot esik (a hatot a 25-os raid alapjan irtam "monjuk essen 6" mondokaval, azaz ez pelda erteku).
    Osszeinvelsz 25 embert (pl guildbol) es bejelentkeztek, majd bossonkent szepen megszamoljatok mennyi loot esett normal modon es charmra.. Meglepo eredmenyeket fogsz tapasztalni.

    A vaniliaban rugo voltal ha jol tudom, es ha az vagy akire gondolok, akkor anno a wow.hu-n is sokat elegedetlenkedtel nehany patch kijovetelekor.

    "Ha nem lenne feladata, akkor nem lenne loot a játékban. Az egész wow mozgatórugója az egyre jobb és erősebb itemek összegyűjtése"

    Normal raiden se olyan item esik AMI BARKINEK IS FELTETLEN UGRADE. Hanem dob x itemet a loot tablarol.
    Es itt a nagy tevedes amit te es sokan masok koztuk Tpedro is beneztek. Az lfr funkcioja az, hogy meg tobb embert bevonjon a raidelesbe. Ez alatt ertsd azt, hogy meg tobb ember lassa a bossokat, meg ha gyengitet formaban is, lassak es adott esetben el tudjak kepzelni, milyen lehet az adott bosst tenyleges erejeben. De mar igy is sok embernek sikerelmeny, mert latta, legyozte. Sokan emiatt probalnak kesobb normal raideket is akar puggal, mert lfr-ben mar tobbszor leoltek a bosst, es kis odafigyelessel normalban is olheto (a mi szerverunkon pl eleg sok a pug raid szervezes). Tehat lehet, hogy a normal raideles nyer ezaltal nehany embert. Nem beszelve arrol, hogy a wow lenyege, hogy ne egyedul koszalj a vilagban, hanem igenis a tobbi jatekossal egyutt jatsz (MMO). Ezt az lfr a maga modjan meg is oldja.

    Megjegyzem, hogy az lfr az tenyleg free epic. Ennel konnyebb itemfarmot hova akarsz meg? Vagy a havidij fix lootosztast jelent nehanyotok szamara? En nem sajnalok senkitol se lfr lootot, de amekkora vinnyogas van emiatt az mar tenyleg irrital.

Új hozzászólás Aktív témák