Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    válasz Wolverine #33542 üzenetére

    Az beállítható, írtam is, de én azt akarom beállítani, hogy csak élő targetnél mutasson tooltipet és csak out-of-combat állapotban, ezt nem lehet a TipTac-ban beállítani se a TipTop-ban.

    Ezeket az addonokat amúgy is elég összehozni, hogy ne akadjanak, meg ne legyen ugyanolyan funkciójú,eddig fent volt a QuestGuru, most felraktam a MobMap-ot s új küldi felvételénél megjelenik az alap Blizzardos Objectives ablak a MobMapos tracker mellett, ha aktiválom a QuestGuru-t is akkor az eltűnteti, kész... :W
    A másik, hogy ha MobMapban be van állítva, hogy hozzon létre waypointot automatikusan mikor rákeresek egy mobra, akkor létre is hozza, de amint megcsinálom ezt egy másik questnél akkor törli az előző waypointot, hogy ebbe mi a logika. :W

    Kíváncsi leszek a későbbi formokra, biztos nem lesz rossz, mert így Cat Formban valóban elég könnyen le lehet győzni a pár szinttel magasabb ellent is.
    Mi a különbség a melee karakter és a Tank között?
    Eddig azt hittem, hogy a Tankok melee karakterek akik nyomulnak előre s komoly sebzést képesek okozni az ellenségnek, azt hittem ez csak olyan becenév. :)

Új hozzászólás Aktív témák