Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ptech

    őstag

    válasz Polacheck #2517 üzenetére

    Jah, kb én is így érzek, szvsz ha ez a kieg januábran jön ki, mint ahogy asszem bejelentették, az nagyon korán van. Először is 1-80 ig felhúzni még egy akármit is már nem vagyok hajlandó, egyszerűen egy grind az egész. Mellesleg Death Knight? Hero class my ass. Egyszerűen nem értem hogy miért kell 'hero class' nem elég 'hero' már a mostani összes class is, mármint bossokat eddig sem vendorok öltek. Kb annyi lesz az értelme, hogy az összes 11 és éves vérpisti detknájttal fogja tolni mer az milyen kúl, gg.

    Valahogy úgy kellene megoldani, hogy ne kelljen órákat farmolni raidekre, hanem pl Karába nem kell poti, ott essen a bossokból item amit beválthatsz flaskra/potira egy 25 fős instában, és így tovább.

    Kara nagyon tetszett, a sok bug ellenére ötletes bossok, kifejezettek élvezetes, vicces encounterek, de ha belegondolok hogy az összeszedett gearemnél a Northrendi zöldek vagy Q rewardok jobbak lesznek, hát megint elég furcsa érzés.
    Valahogy nem látom a farm végét, miért nem lehet úgy megoldani, hogy ha már bizonyítottál egy instában, akkor pár consumablet kapsz a következőhöz?

Új hozzászólás Aktív témák