Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz FefeeX #24412 üzenetére

    Nos több taktika van amivel ezt meg lehet csinálni: pl van hogy a tank forgatja, van hogy körbe sétáltatja, vagy egyszerűen csak középen tankol "oszt kész". Nekünk futja 25 emberre és már többször próbálkoztunk. DK nélkül is meg lehet oldani, viszont nagyon nehéz (PUG-ban pl sztem nem is lehet mert nincs meg a megfelelő kommunikáció). De Mally 10-et pl szerintem meg lehet csinálni DK nélkül.
    De akkor a kérdésekre válaszolva: az első fázis alatt random számú és random irányból jönnek a sparkok, rendszeres időközönként (viszont ha Mally felszál és csinálja a tornádóját, akkor addig a sparkok megálnak).
    A sparkok lényege, hogy ha előbb ölöd meg mintsem hogy elérné a sárkányt akkor ugye kapsz egy AOE dmg boostot, hogy ha beleállsz. A DK azért jó mert oda tudja húzni magához a sparkot és így lehet stackelni (minél több a stack annál több a dmg boost).25-man-nél célszerű legalább 2 DK-val menni, mert a Death Gripnek 35 sec CD-je van viszont a sparkok gyakrabban jönnek. Egy jobb csoportnak illene 2 illetve 3-at egymásra stackelni. Mi ebben sosme voltunk olyan jó, de a 4. próbánál már simán ment a kettő. Hasznos még a druida és a priest is. S egyáltalán nem csak a DKnak kell figyelni a sparkokat. Mindenkinek kell, mert lehet olyan szitu, hogy pl a DK nem veszi észre (mert pl úgy van fordítva a sárkány). Szóval mindnekinek kell figylenie, különösen azoknak a castoknak akik tudnak CC-ni (shackle, root, trap meg ilyesmi).
    Hogy ördöngösség e? Nos a 10-man talán annyira nem, viszont a 25-man már trükkös. Nem egy séta a parkban még egy összeszokottabb guildnek sem. Viszont ami fontos a gear. Minimum fél Naxx 10 ha 10-manre, s min fél Naxx 25 ha 25-manra mentek. Nekünk hatalmas nagy mákkal sikerült lenyomni a sárkányt (már enragelt és úgy tolták le kb 6-an).
    Szóval bár egyszerűnek néz ki, de nem egy könnyű harc, különösen a 3. fázist lehet durván eltolni ha nincs kommunikáció és nem tudod pontosan mit kell nyomni illetve merre kell mozogni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák