Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    A mai nap történt egy érdekes dolog. Elég sokszor disconnectet kaptam, ami mondjuk egy elég népes és laggolos WG közepén még érthetőnek tartok (bár idegesitő), de mondjuk egy OG vagy Dalaranban sétálgatás közben már érdekesebb. Szóval lényeg a lényeg elég sokszor kidobott a játék és kicsit tartok attól, hogy nem a szerver hibája (A netem kivételesen normálisan működik), hanem valaki rámloggol. Beloggoltam a boulerfistre egy másik accounttal is párhuzamosan (lvl1es allys karival), aztán valamikor délután megint sikerült egy disconnectet összehozni, de szintén csak a rendes accountom DCzett OGból.

    Ad-aware, SP:sd, Avast home fent van működik, comodo tűzfallal együtt (igaz ez utóbbi, training modban volt, de most már safe). Egyik sem talál semmi keyloggert a gépemen vagy hasonlót. Paranoiás vagyok, és tényleg csak a server rosszalkodott igy hétvégén, vagy valamit nagyon nem veszek észre?

    Viktor77: task manager (azt hiszem magyarl feladatkezelőnél (ctrl+alt+del)) látszik a mem usage, hogy éppen mekkora az adott alkalmazásnál. Nálam most éppen 800 mega, de volt már ennél több is. (XP 64et használok, 4 giga rammal)

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák