Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • steveetm

    őstag

    Na, ha már így belejöttem a kommentelésbe, írok megint egy kis beszámolót mageről, druidról, wariról és priestről(77,78,78,80). Kb. szinkronban akartam húzni őket, de kellett a healer naxra, szal priestet felrántottam gyorsan^^.

    Priest:
    Szóval szintezés úgy néz(ett) ki, hogy priest el volt(van) qrva. Így, konkrétan. Egész egyszerűen olyan manaregenem van shadowon, hogy se instába, se mobozás közben nem fogy el a manám. Soha. Bár erről már írtam egyszer, mikor még 74 körül lehettem, gondoltam majd 80-ra csökken manaregen is, de igazából semmi nem változott.
    Healelni szeretek vele, holyt imádom, discet utálom, igazából erről nem tudok mit mesélni, kb. el van találva imho^^

    Mage:
    Frostot ugye mondtam, hogy rohadt feelinges, ez nem változott azóta sem. Viszont kipróbáltam fire/frost-ot, kicsit nagyobb számokat is akartam látni^^. Kimondottam jó az is, pvp-n is lehet vele vicceskedni, viszont egyszerűen kevés a mana. Semmire nem elég szinte. Priesthez hasonlítva valami gyötrelem a fejlődés. Froston fasza egyedül, ha rátalentolok egy aoe blizzard-ra és akkor egész szépen lehet grindelni, ha talál az ember olyan helyet ahol SOK melee mob van és 0 caster. A mana így is elfogy, viszont lényegesen hatékonyabb. Két hátulütője van a dolognak, egyik az, hogy elég hamar megunom, másik, hogy egyszerűen kevés hozzá a mob(a megfelelő típusból). Feliszom magam 2.-3. kör után, és repopra kell várni-.- .
    Szóval, nem csoda, hogy éppen csak sikerült megdingelni 77-et. Epiccel hátha picit jobb lesz^^

    Warrior:
    Szigorúan furyzom, 75-ig marha jó volt, élveztem minden mobot, utána picit belassultam. 78-on lecraftoltam neki kék cuccokat, kapott pár enchantot, most ismét durva. 2k fölötti fehérek néha, durva, mást nem lehet elmondani. Van már enraged regeneration is, szóval hp, ha néha el is fogy, elég szépen vissza tudom magam healelni, nagy ritkán állok meg kajálni, talán 2-3 szar pull után egymás után. Wari a kedvencem egyébként most.

    Druid:
    U-N-D-O-R-Í-T-Ó. Így, nagybetükkel. Már kis szinten is durva volt, azóta csak mégdurvább. 3k fölötti mangle critek, 600-700as fehér critek(armor azért ezen sokat leszed néha), ha véletlenül elfogy a hp, 2 heal és full. Mana durván visszajön miközben healel lotp.
    Clothosoknak szoktam nekimenni, spap és lock úgy hal meg, hogy 2 caston kívül többet nem tudnak eltolni, néha stunlock alatt. Instant fly miatt durván gyors questelés is, finishingre esély sincs mob ellen, mert meghal mire lenne elég kombó, hogy megérné. 1k fölött tickel(!) a rake. Van, hogy savage roart nem tudom 5 kombón beletolni mert megeszi két dot.

    Egyébként minden karimmal neki szoktam menni allynak outdoor, druiddal a legdurvább, warival kell egy pocket healer, mageel csak azért megyek neki, mert azért, hogy nézne már ki, ha nem mennék^^ Priesttel meg csak healelgetem magam és szépen lerágja az ellent az swp. De legjobb, ha van velem vki^^

    Ha valakinek nem lenne világos, ez az én véleményen, és biztos, hogy NEM tükrözi a lvl80as bg-k állapotát, arénák állapotát, instákban a manaháztartást, stb.
    Szintezek meg instázok, és ezek alapján ezekről a kasztokról ez a véleményem. Egyébként imádom mindet, csak utálom húzni a maget^^.

    Üdv.: steveetm

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák