Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ptech

    őstag

    válasz Cathfaern #11119 üzenetére

    RP szerver, jah.
    Guild szinten gyakorlatilag nem sok megkötés van, mert a raidelésen van a fókuszunk, de elvárjuk a Blizzard RP policy betartását.
    Blizz nem tudom mennyire veszi komolyan egyébként a saját elvárásait, de nem törik magukat nagyon érte, bannolni tuti nem bannolnak senkit RP policy megsértéséért.
    Egyébként itt is van sok random, aki nem képes még egy ilyen szimpla policy-t sem betartani, szóval keresni kell embereket. Ha tevékenyen résztvesz a szervezésben az ember, akkor viszont nagyon jó eventeket lehet csinálni, csak akarni kell egy kicsit.
    Szoktak lenni pl 1v1 Aréna versenyek, minden nevező befizet 50g-t, és a végső győztes mindent visz. Nagy meglepetésre legutóbb egy warlock vitte el az 1500g körüli végösszeget :U
    Vannak jó kis World PvP sorozatok, most épp egy ilyennek lesz már a 3. része, Astranaar-Splintertree csaták, hogy ne csak Southshore-Tarren Mill legyen. PvP guildek vérdíjat tűznek ki a másikra, vagy épp saját guildtársaikra :DDD. Aztán van 'Fight Club' ami a duelezők klubja, bár nem tudom ez él-e még. Van amikor kocsmát nyit valaki az egyik fővárosban, vagy épp BWL/MC raid van, de volt már Naxx raid is, meg még sok más, "csak a fantáziád szabja a határt" - ahogy a közhelyből tudjuk ;]
    Szóval szinesebb, változatosabb, mint azok a szerverek, ahol eddig játszottam.

Új hozzászólás Aktív témák