Hirdetés

Aktív témák

  • scavy

    tag

    krisz74: elvileg semmit nem buksz a dolgon. A KV-3 mostani ára 1.055.000, az IS-é pedig 1.424.000, azaz ha az akció végén eladod a már újonnan tier7 -es KV-3 mat, + az újonnan kapott tier6 -os T-150-et, akkor ezek alapján 1.239.500 kreditért tudod eladni a kettőt összesen, tehát a különbség 184.500 kredit. Ennyit nyersz az ügyön + ami a fontosabb, 300 goldos ingyen garázshelyet, ami később még nagyon jól jöhet. Nekem ki van húzva IS7-ig fullra az ág, de anno eladtam a KV-3 mat, de most megveszem újra, kredit + garázshely miatt is + a 100 % -os legénységet sem szabad elfelejteni.

    Nagyon kemény lesz az IS-4 ezzel az új ágyúval (jobb rof, jobb aimtime, jobb accuracy) + 2300 hpval, + remélem azért a középső weakspotot a sofőrnél egy kicsit megbuffolják majd.

    Annyi rosszat mondtok itt az IS-7 -ről, ezzel kapcsolatban két dolgot jegyeznék meg. Egy tier X -es tankkal a játékstílus alapból véve óvatosabbnak kellene hogy legyen, de emellett sajnos az a közhely amit mondanak nagyon igaz, hogy normális IS-7 sofőrt keveset látni. Nem tudom miért, de 10 gameben 6-7 szer elég hülyén viselkednek. Az 50 -es maxspeedet nem arra kell használni hogy belerohanj a frontvonalba, amikor a csapatod fele utol sem ér, hanem hogy adott helyzetben mögekerülj vagy hirtelen pusholj be esetleg másik is7-el. Az ágyúhoz annyit, hogy a MAUS ágyúja ami ugyanaz mint a ferdi top cannonja, kizárt hogy átvigye a frontod ha megdöntöd 1 az 1 ben. Az E-100 alapágyúja ugye szintén ugyanaz, a fejlesztettnek pedig még kisebb a penje. Volt ferdim, van jagdtigerem, és jó gyakran még a jagdtigerrel is gondot okoz átütni az is7 frontot, kulcsszó persze hogy slégen állj, ne tökre szemből, és a jó traverse miatt ezt egyáltalán nem nehéz végrehajtani. Messze nem olyan rossz tank szerintem, amennyire szidják.

    Új német TD ághoz. Bármit is csinálnak, ennél csak jobb lehet, mert ez a jagdtiger de még a ferdi is 1 kalap vicc. A játék papíron egyik legjobb ágyúja a JT -n csak papíron olyan jó amilyennek tűnik, a valóságban nem úgy működik. Hiába lenne nagyon pontos, mégis kulcsszituációkban egyszerűen zsinórban 3-4 lövést nem tudsz bevinni, amitől már meghalna egy komoly tier 8-9-10. Valahogy mindig az egyik (általában utolsó) shotnál mágikus bounce, eltűnt lövedék, érthetetlenül 5 méterrel előtte a lövedék íve szimplán "leesik" és előtte robban, vagy csak az új peccsben kedvenc 0 dmg penetration (critical?) móka játszik be. De a legnagyobb baj még nem is csak ez az ágyú, ami szerintem egy nem forgótornyos TD játékstílushoz nem passzol, hanem maga a tank teste. Egy tier8 KT hull tier9 td-nek picit bizarr, minderre egy amorf szintén papíron erősnek tűnő lövegtorony szerűség, de azt a 250 + mm armort is nagyon gyakran átütik. Volt már hogy a lövegpajzson ütöttek át 5 centire az ágyúcsőtől. Szóval még ha igenigen ügyes vagy és a map is lehetővé teszi hogy elrejtsd a lower hullt, akkoris még simán átlőnek, vagy legalábbis az ágyúdat kiütik 2-3 szor, 1 repair kit után meg célozhacc vele messzire hasztalan. Érthetetlenül magas is a tank, camo értéke szerintem még mindig bugos. Összehasonlítva a BL10 alpha strike faktorával, a T95 és T30 előnyeivel tier 9-ben szerintem messze nem versenytárs a JT.

    Igencsak időszerű lenne már itt is a változtatás, ahogy bejön az új ág veszem is vissza a ferdit adom el JT -t és irány a stug e-100 crocodile. Ennél csak jobb lehet. (remélhetőleg)

Aktív témák