Hirdetés

Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz forras2 #42924 üzenetére

    Tegnap megvettem az IS3-mat. Az egy T8as tank és az első 28 csatámban csak a lista közepén vagy legalján kullogtam. Azóta toltam még vele ugyanennyi csatát és összesen hétszer fordult elő, hogy ne a top tank lettem volna.

    Tanulság? Minimum 100 csatát le kell nyomni egy tankkal ahhoz, hogy véleményt mondhass róla. IS3-mat tegnap délután utáltam, estére már elvoltam vele. Ma pedig elgondolkoztam azon, hogy lehet megtartom a garázsban. És én tejesen egyedül nyomom, nem platoon-ban.

    r1E3S3E7T: Ha neked a Panther-el nem volt még ammo rack sérülésed, akkor nincs is ilyen tankod. Bocs, de ez az igazság. Játszottál vele 73 csatát és azt mondod, hogy nem kell rá WAR? :F Én is csak 124et játszottam vele, de bizony én azt mondom, hogy a WAR alapfelszereltség erre a tankra.

    Snooker: T-25 német prémtank.

    Multikiller:"A mentor és az elit alakulat mennyire gyorsítja a fejlődésüket?" Csak a mentor gyrsítja a képzést, és az is csak akkor, ha eléri a 100%-ot. A BIA a tank képességeit javítja a legénység által. Rövidebb töltési és célzási idő. Jobb gyorsulás, fordulás, stb stb.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák