Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz virkir #42681 üzenetére

    Amennyiben valakit érdekel a tegnap virkir által említett IS4-es játékos (aki ugye csak játszani szeretett volna) Annak most itt a replay is (link)

    Az előadás első perceiben természetesen engem lehet látni bénázni, majd egy profi T54 szemszögéből figyelhetjük az eseményeket. Pár pillanatra feltűnik egy alaposan szétcincált T20-al marked_one kolléga, s végül eljutunk főhősönkhöz. Kellemesen múlatja az időt a bázison, már egy tockost bekapott valakitől, ami merő rejtély, mert fél pályán túl nem jutott ellenséges tank, főleg olyan ami át is lőhette volna... Mondhatnánk azt is, hogy bátran védte az artyt, na de mitől?
    Majd az utolsó percekben csörögve-csattogva megindul, hogy felfedezze Mines rejtett szépségeit, eljut a faluig, át a hegy túloldalára, és páratlan dolognak lehetünk szemtanúi; killt szerez, méghozzá nem is akármilyet, egy nemes Ferdi esik áldozatául (lábjegyzet; a statjátból kiderül, hogy csak minden 3dik csatában szerez killt hősünk. Tekintve tankjának felszereltségét; IS4 fejlesztett torony + 122es ágyú ez valóban tiszteletre méltó teljesítmény!)

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák