Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Murder3 #42290 üzenetére

    Nem a ténnyel van bajom, hogy ez vagy az bekerül a játékba, és hogy az mennyire valós leképezése a valóságnak. Hanem az a viselkedés, ami megnyilvánul a fejlesztők részéről. Ha valami pozitívan befolyásol egy (általában) szovjet tankot, azt beteszik a játékba, történelmi hűségre hivatkozva, ha valami negatívan befolyásolná őket, akkor azt "balance" okokból elvetik, mert hát csak.
    Ugyanez más nemzeteknél fordítva igaz. A német tankoknak elől van a sebesség váltó? nosza adjunk nekik tűzre érzékeny weakspotot. Vannak ennek balance okai? Persze, hisz oly cseszett nehéz átlőni az arra megfelelő szintű ágyúval egy-egy német tankok.

    Akkor legyünk következetesek, ha szeretnénk valamiféle "szimulátort" építeni, akkor vegyük figyelembe minden nemzet pro és kontra jellemzőit, és keverjük ki úgy a balance-t. De az, hogy innen-onnan kiragadunk egy-egy tulajdonságot (bizonyos esetekben pozitívakat, más esetekben negatívakat) és tegyük bele a játékba, mint történelmi hűséget visszaadó feature-t... Hát...

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák