Hirdetés

Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz joker1220 #15536 üzenetére

    Láttam már hasonlót, hogy nálunk is 3 arty maradt a végére, az ellenféltől valami kis tank, és ment kát artynk spotolni, a harmadik meg kilőtte. Élmény volt látni, ahogy összedolgoztak az artyk. :)

    Mivel általában többet panaszkodunk, gondoltam megosztom itt a topikban, hogy a tegnap esti 45 csatám nagy része nyereséggel zárult, és többnyire nem rajtam múlt. Tényleg ki lehet fogni jó szériákat is, jó csapatokkal. Az is érdekes volt, hogy ritkán voltam a lista alján, többnyire a tetején vagy a közepén voltam, így az is felüdítő volt, hogy nem csak karcolgattam a nagyokat (T5 és T6 tankokkal játszol: KV, KV3, M4, E8, Pz3/4, Pz4 és VK30H).

    Persze volt olyan csata is, ahol a csapatomnak nevezett birkanyáj rögtön megindult az ellenség felé, felülről lefelé a map közepén (Murovanka) kivéve hármunkat, majd mire a másik KV-val meg Pz3/4-el körbe leértünk, addigra már 0:12 volt az ellenség javára. Mi még leszedtünk 1-2-őt, aztán dicső halált haltunk... De szerencsére ilyen csata alig volt.

    Kipróbáltam a 152-es skulót is a KV-val. Nem az én stílusom az ellenfél arcába mászás, sajnos gyors halál a vége, mert hiába osztom az áldást, sokáig védtelen vagyok a lövés után. De azért megvan a feelingje. Az egyik mapon mikor kikanyarodott 2 light tank egy ház mögül odasóztam. Az elől haladó M3 Stuart rögtön elpárolgott, a mögötte levő Pz 38 meglepetésében ledobta a láncát meg úgy a fél hp-jét. Hatalmas érzés volt. Aztán a következő lövéstől egy M3 Lee olvadt egy házfalra. ;] Nagyon jó buli volt, de sajnos az ellenfelek többségére nem elég egy lövés, a T5-ös medek már mind túlélik, még ha csak pár % hp-jük marad is. Mire után töltök, addigra simán kinyírnak.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Aktív témák