Hirdetés

Aktív témák

  • theiron

    csendes tag

    válasz Realradical #10349 üzenetére

    Persze ezt tudom, de azért egy ilyen játéknál, mint a World of Tanks ez kicsit kevésbé érvényesül. Leülhetsz vele csak a napi duplázásig lenyomni 2-3 kört, meg persze tolhatod egész nap is, de sokaknak erre nincs ideje.

    Azért a WoT elsődleges célközönsége nem éppen a 18-20 éven aluli korosztály, hanem ami felette van. Ott pedig már azért van munka, egyetem vagy esetleg a kettő együtt és ezzel arányban a szabadidő is erősen redukálódik. Épp ezért fogják most bevezetni, hogy nem csak prémium előfizut meg prémium lőszert vásárolhatsz, hanem mindenféle teljesen felesleges apróságot is (pl: álcafesték) amiket főleg azok vesznek majd akik nem tudják érdemben kihasználni a prémium előfizetést idő hiányában.

    Amúgy meg Tier5-ig eljutni pofonegyszerű prémium és temérdek szabadidő nélkül is. Szerintem ott a legélvezetesebb a játék, sokkal sűrűbben tesz be veled egyszintű tankok közé, szóval érvényesülni is tudsz, szóval aki csak egy jó kis PvP lövöldét akar esti lazulásnak az amúgy sincs motiválva, hogy rohanjon a Tier 10 felé ahol viszont már tényleg el vagy lehetetlenítve, hogy mindenképpen vegyél prémiumot vagy ha nem akkor csak a szopás van vele...

    Ezt a fejlesztők is mondták egy interjúban. Még több pénzt akarnak a legfelső három tierben lévő játékosokból kipréselni, mert aki odáig eljut az már alighanem fanatikus és előbb vagy utóbb fog prémiumot vásárolni.

    A csirke az oviban, gyerekek a sütőben. Jöhet a megérdemelt pihenés!

Aktív témák