Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Bad Pritt #19115 üzenetére

    A Chieftain-rol semmit sem tudok, csak a nevet ismerem (en inkabb a 2ik vilaghaborus harckocsikat ismertem).
    A Leopard 1 az tenyleg utos tank a jo lovegevel, viszont papir.Egyedul a tornya jo, ha jol emlekszem, csolehajlast nem tudom mennyi, nade egyszoval nem egy kozelharci gep.
    Elmeletileg lehetseges, hogy majd ugy fogom gondolni, hogy kifejlesztem, mert regebb McRay aradozott a 7es VK 30 02 D-rol es meg is vettem, meg kb 40 ezer TP es ki lesz fejlesztve az Indien Panzer, szoval lehet hogy egy masik nemet tankot eladok es megveszem az Indient, es az eladott tank legenyseget beleultetem.
    Amugy most jut eszembe, hogy egyszer majd a Panther 2-t is vissza kell vegyem, mert annak a tanknak tetszik az alakja a legjobban, az egy szep tank.Diegho ajanlotta volt meg 1 eve, vagy tobb, de nem voltam eredmenyes vele, 1000 atlagsebzes, ami tul keves.
    A Cromwellt en is kedvelem, jo vele szaguldozni, miota a kedvenc tankomat a KV-13-at megfosztottak az 59-es sebessegetol.

    Runo akkor te nagyon kell bizakodj, hogy 2015-ben jon valami uj ag, a vegyes EU, vagy sved vagy lengyel, jugoszlav, magyar stb kulonallo agak, hogy ujra legyen valami kihivas a szamodra :DD

Új hozzászólás Aktív témák