Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Angel1981 #19104 üzenetére

    Nos hat nem is tudom mit gondoljak, foleg Diegho velemenyet is figyelembeveve...akkor valoszinuleg megallok a T30-nal, mivel, ha mar elindultam ezen az agon, akkor nem akarom abbahagyni, az E3 agra meg nem tudok atnyergelni, az mar kinzas volna, foleg most hogy mar nem jatszom sokat.
    Lusta voltam tesztszervert letolteni es kiprobalgatni bizonyos tankokat, ezert kerdeztem velemenyt.
    Meg 2 jarganyt akarok megvenni, az Obj704-et es az ST-1-et, valamint a 10-es Pattont, es a 10-es E5 neheztankot, de kell 1 ev amig kifejlesztem oket, mert most kezdtem nemreg a 9es tankokkal.Es ott van a T-54 is, ami meg teljesen alap, nincs kedvem huzni...mondjuk a legelso korben felig leegettem aranylovessel egy FV 183as angol TD-t, ugy ertve, hogy a masodik felet :D
    Mas agat es tankot unok kihuzni, en amugy is 7-es szinten erzem jol magam leginkabb.
    A taras tankokat is kiprobalnam, de sok ido, es enyhen szolva csalasnak erzem oket, egy sima tanknak nincs sok eselye a tarasok ellen, esetleg ha nem nyirjak ki, akkor felulkerekedhet a taras tank hosszas toltesideje miatt bizonyos esetekben,fene tudja.(csak 2 taras tankom van, a 12t es a T71 furkeszek)
    Raalltam a kinai felderito agra (a kozepest abbahagytam, nem ment) es megszereztem a nehez 110-et, itt megallok, esetleg lehet hogy jo a 7es es 8as kinai felderito is (mar annak aki hasznalni is tudja :DD lehetseges hogy en nem vagyok kozottuk).
    Gondolkodtam meg a 8as japan kozepes tankon is, de valahogy nincs kedvem hozza...
    Most nekifogtam hogy kihuzzam a ruszki A-44-et, jo a homlokpancelja, viszony modul es legenysegserulekeny azt irtak rola, nos majd meglatom, es a 107es loveg sem a legpontosabb.Viszont jo lesz vele szaguldozni 7es szinten, erosen bant hogy elvettek a legkedvencebb tankom sebesseget (KV-13).
    Mas tank nem igazan izgat jelenleg, most elnyerem holnap a TOG-ot, es lesz ket premtankom, amivel penzt tudok gyujteni felvaltva.
    Premtankot venni nincs penzem, es a masik angol tank, amit premesiteni akarnak, hat semmi kedvem annyit jatszani 10es szintig, es meg utanna kuldetesen elnyerni, az a premtank ami ellenfelkent megtetszett - az IS-6 - azt decemberben elnyertem.
    Amit nagyon varok, azok a magyar tankok, barmilyen szarok, vagy kozepesek lesznek.
    Karika mar jo sok cikket kozolt ezzel kapcsolatban SilentStalker oldalan.Esetleg meg a sved jarganyok, ott is sok erdekes tank van.
    Ennyit sikerult megvalositani 3 ev 3 honap jatek utan, amibol mondjuk kb 3 honap volt amit prem fiokkal jatszodtam : van 35 tankom amit onerobol sikerult megszereznem, es 5 tank amit ajandekkepp kaptam.
    Lassacskan mar unok jatszani, de mondjuk most miutan meglesz a TOG ujra reszt fogok venni az Erod csatakban, sokkal izgalmasabbak es elvezetesebbek, mint a sima csatak.

    Ha mar ennyit dumaltam a tankokrol, akkor kinek mi a vagya, milyen tankokat akar megszerezni, es miert ?

    diegho utannanezek a toltesidonek, de kivancsi vagyok, hogy akkor a T30-on te mire gyurtal ra ?
    Ha nem adtal BIA-t a legenysegnek, akkor mondjuk a latotav novelo kepessegekre gyurtal ra ?
    Es a venti helyett is mondjuk tavcso van ?
    Vagy hogyan valogattad a legenyseget, miben legyenek jok, mifele jatekstilusnak vagy elvarasoknak kell megfeleljenek ? (figyelembe veve a jargany gyengesegeit is, pl loszerrekesz erzekeny, vagy gyakran kigyul, stb)

Új hozzászólás Aktív témák