Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaLeun

    senior tag

    válasz dfsz34 #18744 üzenetére

    A kezdőket leszámítva mindig ugyanazon egynéhány szerencsétlen "veterán" sír az arty miatt, azok akik képtelenek megtanulni elmozogni az arty elől. Sajnos wn8 huszárság meg együtt jár az elsődleges arty célpont megtisztelő szerepével.

    Ez az artysok meg nem tudnak tankkal játszani meg olyan... :F ...óvodás szintű duma. Hát még nem láttam olyan paradicsom tankost aki unicum szintet tol artyval, pedig állítólag elég csak egy ujjal klikkelgetni.

    Persze minden szakértő keni-vágja az arty témát, aztán vagy nincs is artyja vagy 3-4 accounttal ezelőtt még a nyílt bétában eljutott a Hummelig, tisztelet a nagyon ritka kivételnek (csak azért írom ide, hogy az anti-artysták azt hihessék, hogy ők a kivételbe tartoznak).

    Mindig elcsodálkozom, hogy az állítólag minden körülmények között maximálisan összpontosítva koncentráló, tudományos átgondoltsággal több lépésben előre megtervezett hadmozdulatokkal operáló super unicumok, mégis hogyan tudnak néha ilyen zöldségeket összeírogatni (mesebeli rejtett overbuffok hadáról). :U

    Cila

Új hozzászólás Aktív témák