Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz sith7 #16224 üzenetére

    Öld meg azokat, akik lefoglalják a sok jó avatart. :DDD
    Pedig nincsen sajna, amíg nem lesz új laptopom szerintem ki is lesznek kapcsolva. Esetleg Emrét kérdezd meg, neki biztos megvan. Ruinberg volt a map, tegnap volt a kör.

    Egyébként nem történt semmi különös. Lenti oldalról indultunk, kimentem sniperkedni a nullás sorra, aztán ahogy haltak az ellenfelek, előrébb mentem a D-E sorig. Utána lőttem a basecamper Object-et, meg aki jött felénk a 6-7-es oszlopból. Amúgy nekem sem nagyon megy vele, nem tudom, hogy fogom az átlagsebzést 2400 köré felvinni. Ha lenne -8/-9-es gun depression-je, akkor nagyon jó tank lenne.

    (#16225) LZs?!: Igazad van, rosszul emlékeztem. :R De a lényeg az, hogy a VK3001H-n nagyon jól szuperál. A gratulációt meg köszi.
    - - - - - - - - - - - - - -
    Visszatérve a replay-ekre:
    Ha be lennének kapcsolva, akkor most egy brutális lövést linkelnék be videó formájában. Tegnap elkaptam egy ~400 méterre full sebességgel száguldó T20-at SU-152-vel, 1000 HP-ja bánta. A baj az, hogy Emre replay-éből nem látszik a T20, miközben megy, csak miután már eltűnt belőle az ezres. Sajna az 500m-es négyzeten kívül volt, hiába raktam fel a freecam modot, nem értem vele semmit. :W

    De mivel csak a kép hiteles, úgy sem fogja elhinni senki, ezen most ne vesszünk össze.

    OFF: Amúgy elég szigorú ez az avatar rendszer, kár, hogy pl kocsit nem lehet kirakni. :(

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák