Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egyszerűen néha a "játékos állomány" minden képzeletet és tapasztalatot alul tud múlni!
    Ma hihetetlen mit műveltek Himmelsdorfon! Normál random csata, mi délen. Rögtön tudtam, hogy szinte tuti végünk.... Az egész csapat kelet felé ment, nyugatra a vasút felé csak én és egy bajtárs indult.
    A kollégát gyakorlatilag azonnal kilőtték én pedig a gyilkosát. A mapon látom, hogy a mieink "bedugulva keleten, közel az ellenfél bázisához, a másik oldalon pedig zavartalanul rohan felénk öt piros. Visszanyargaltam a bázisra és az öt támadóbol kiszedtem még hármat, mire végeztek velem. A két maradék piros azonnal foglalni kezd. Felnézek ... és egy pillanatra felvidultam. Hiszem megvan a meccs! Közben ugyanis a lemmingek kilőtték a maradék pirosakat és ott nyüzsögtek az ellenfél bázisánál, kettő (pár másodperc késéssel) tőlunk is foglal.
    Ami ezután történt azt csak nyugtatóval tudom leírni.
    Egy ideig semmi változás, kb. 4-5 tankunk a bázis körül, kettő foglal. Így sima döntetlen. Ha még egy agyhalott arrébb araszol két métert a bázisig győztünk. Ha a foglalás pillanatában visszaindul két-három tank és egyet reszetel, győztünk. DE NEM! Telik az idő, én a chaton üvöltök, hogy foglaljanak. Mikor már csak annyi idő van vissza, hogy tuti nem érnek le a bázisunkig elindulnak! AZ A KETTŐ IS AKIK ADDIG FOGLALTAK! Sima vereség. :W :W
    Szerintem a két piros foglaló lefordult a székről a röhögéstől.
    Na ezt űberelje valaki!

    Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák