Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz sith7 #10254 üzenetére

    Meggondoltam magam. 15 ember volt fent, beerőszakoltak cw-re, ezért még ma kiléptem. :)

    (#10255) bullseye: Az első két mondatoddal egyet értek. Engem az zavar igazán, amikor azt hiszik, hogy felsőbbrendűek a többiekhez képest, meg amikor sírnak az on topic-ban (utóbbiak a germanofilok), hogy hát a német tankok nem ilyenek a valóságban, meg a tiger miért megy M103 ellen. Tény, hogy néha túlzásba esek, Cleverland-ről nem csak a "logo" miatt iratkoztam le. Azért is, mert rengeteg dologban nem értettem vele egyet, és a stílusa sem jött be teljesen, meg így legalább csökken a napi megnézendő youtube videók száma. Gondolkozok rajta, hogy Jingles-t is elfelejtem, mostanában nincsenek valami érdekes videói. Ráadásul azok több 10 percesek, és csak annyiről szólnak, hogy ment egy picivel átlagon felüli kört. Plusz picit túl is értékel néhány tankot, meg ő ugye War Thunder-ezik is. Visszatérve az eredeti témára ettől függetlenül még mindig kell egy E-50M, egy E-75 meg talán egy Leotard 1 is.

    (#10257) Atlantis: Nem értem, mi bajod a kínaiakkal, bár neked elnézzük, mert csak a termékek minőségével van bajod. Tény, hogy sok hulladékot gyártanak, de ettől függetlenül vannak jó cuccaik is, itt a játékban pedig olyan a kínai nemzet, mint egy kiegészítő Szovjet ág.

    (#10262) echterion: Főleg, hogy a nemesek basztak segíteni a csatában. Oké Taragas, befejezzük a nagy magyarkodást. :DDD

    (#10283) scyllarus: Az IS-2 ugyan olyan szar, mint az orosz testvére (legalábbis itt a játékban), viszont T8-9-10-ben mind az orosz, mint a kínai nehéz tankok jók. Ha már megemlítetted: Kedvcsináló a 110-hez.

    (#10292) Stigma.HC: Szép kör! Ezt most vetted?
    - - - - - - - - - - - - - - -
    - Egy értelmesebb Centurion kör, Szecska Mester közreműködésével :)
    - Más: Amúgy nem tervezik nerfelni a Hellcat-et? A páncélján és a forgásán kívül csak előnye van, T5-6-os tankkal 1v1-ben nehéz elverni.

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák