Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz MCGaiwer #95141 üzenetére

    Figyelj, fiú!
    Nem tudom, honnan jöttél ide, de elég sűrűn beszélsz zöldségeket. :)

    Ebben a fórumban nem szeretjük, ha valaki orbitális hülyeségeket beszél, pláne ha konstansan teszi, pláne ha mellé unikumnak hazudja magát.
    Attól mert vettél egy accot (feltéve persze, hogy tényleg van közöd ahhoz az acchoz, amire hivatkozol), még nem leszel kiskirály itt, pláne, ha olyasmiket hordasz össze, amiről a tapasztaltabbaknak azonnal lejön, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal.
    (Az az acc, amúgy is "gyanús", aki alaposabban megnézi, azonnal tisztában kell, hogy legyen vele.)

    A játékosok 5 vagy 2%-a hoz 4000 feletti ÁTLAGSEBZÉS egy T9-es tankkal?
    LOL!
    EGYETLENEGYET nem fogsz tudni mutatni nekem az egész EU szerveren, aki BÁRMILYEN T9-es tankkal akár 50 csata alatt hoz 4000 feletti ÁTLAGSEBZÉST.
    Látszik, korábban sem nézegetted ezt az oldalt (Targetdmg), mert akkor tudnád, hogy nem rég még a most közölt kék volt a lila szint környékén, ami teljesen okés is volt.
    Megint látatlanban belekötsz, meg okoskodsz, ahelyett hogy utánajárnál, meg átgondolnád.

    "100 csata? nekem összesen lett 150 a Tortoissal mire meglett az FV, és abból legalább 60 az alap agyúval ment. szerintem akik hozzák ezeket az értékeket nem is játszanak sokkal többet a tankkal."

    Ez meg hogy jön az én felvetésemhez?
    Látszik, összekeveredtél :DD

    A lényeg, hogy EZ, ÍGY nem lesz jó, szerintem ne kavard tovább ezt az alapvetően nyugodt, és konstruktív kis fórumot - vagy válts stílust gyökeresen.! ;)

    adamgreen: ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák