Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szbalogh

    őstag

    válasz h1mpi #92930 üzenetére

    Minél magasabb szonten játszol annál jobb a játékosok átlagtudása is. T10-ben azért többnyire legalább a játékosok harmada már zöld, még a régi színezés szerint is. A pirosakat rendesen kifütyülik. Tier 4-5 alatt meg az a kiugró ha akad 1-2 kék vagy feletti játékos. Szóval T10-ben kell tolnod ;)
    Nincs ezzel semmi gond, nem lenne jó a wn szerinti MM. Valamelyik QésA-ben volt róla szó, hogy bizonyos csata szám alatt csak hasonlóakkal rakja majd össze a noobokat vagy wg érték szerint? Már nem emlékszem. Meg valami tier korlát is volt.

    Sok küldetést nem igazán lehet máshogy megcsinálni csak nagyon noob csapattársakkal. Lásd a HT-15 küldimet az offban. Mi lett volna ha sokkal jobbak vagyunk? Oda se értem volna a frontra. Így meg két helyen is rendes adok-kapokra volt lehetőség.

    Kár ezen sírni. Van amikor veled vannak a jobb játékosok és van amikor ellened. Tökéletesen egyforma csapatokat meg nem is lehet összerakni, vagy várhatnál rá órákat.
    Ha ügyes vagy, akkor a biztos vereség ellenére is tudsz jó nagy wn8-at kihozni a meccsből. Inkább a 15:1-es győzelmekkel van a baj, ha lassú tankban vagy csak nyomod a W-t és nézed, ahogy mások jó nagyokat sebeznek.

    [ Szerkesztve ]

    Nick: HE_Storm

Új hozzászólás Aktív témák