Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    Végül befutott a garázsba a T69, gyűjtöttem a free xp-t és a napi aranyat, így csak az első három csatában használtam az alaplöveget. A legénységem sohasem volt még ilyen gyalázatos 8-as szintű tankban, mert az amerikai ágon nem mentem túl sokat, szóval következzenek az első benyomásaim.

    Mobilitás terén nem túl rózsás a helyzet, alap motorral gyalázatosan megy, a középső motorral már elfogadható, remélem a top motorral még javul a dolog, fordulási sebessége elfogadható a top lánctalppal. A végsebessége rendben van csak kell neki némi lejtő előtte.
    Páncélzat teljesen random, van amikor igen keményen széttrollkodja az ellenfél tankjait az oszcilláló torony konstrukciójából adódó felület, de nyilván nem szabad erre hagyatkozni. Modulsérüléseknél a lőszerrekesz a listavezető, biztonságos elhelyezés kötelező rá.
    Tűzerő szempontjából egészen korrekt, nyilván nem egy sniper tank a viszonylagos pontatlansága és hosszú célzási ideje miatt, közelharcban pedig a heavyk megfenyítik, de középtávra tökéletes, flankeléseknél ragyogóan kitáraz bárkin, a 2s-es töltési idő a lőszerek között nagyon szimpatikus és az én sehonnai amatőrjeimmel 25s-t vesz igénybe a tár komplett újratöltése, ami egészen elfogadható. A löveggel kapcsolatban az egyetlen tényleges negatívum a felhasznált lőszertípus, az alaplőszer sajnos csak AP, a gold pedig HEAT, ez egyértelműen rossz hír, T71 után elég szokatlan az AP lőszer (lomha) repülési sebessége.
    Összességébe véve szerintem remek kis tank lesz ez, teljesen kifejlesztve szórakoztató csatákat lehet majd vele vívni, ha az RNG is úgy akarja.

Új hozzászólás Aktív témák