Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz Antonius1978 #75213 üzenetére

    Megvan mind a kettő, mi a SuperPershinget IS-6 mellett szinte csak legénységképzésre használjuk, esetleg ha az IS-6 beragad, bár akkor meg ott van a Type 62, Tog II :DDD
    IS-6 egy gyengébb csatában kb 25-30 ezer kreditet hoz, prém acc nélkül. Egy jobb csata 2000-2500 sebzéssel hoz 40-45k kreditet, prémmel nettóban nem is 50 hanem inkább 75%-kal többet. Efölött már jól kell kijöjjön a lépés, sok lőni való, lehetőleg 7-es tank és kevés 8-as heavy, akkor aztán lehet mészárolni, főleg egy jó városi pályán. Amúgy ugyanakkora sebzés mellett gyorsabban tölt mint egy IS-3 (rammer, venti, bia 9,66 sec) így ha úgyis mindent átütünk, talán jobb is mint a hármas.
    A páncélja tényleg jó, ha top szinten vagyunk, elég gyakran az is lő pár pattanót aki tudja hol kéne lőni. Szerencsére az esetek kb 50%-ában tényleg 8-as szinten vagyunk, 9-esek között azért már szívás, gyakran kell a gold, akkor meg prém nélkül oda a haszon.
    Amikor van prémium, volt hogy egy nap 2,5 millió kreditet farmoltunk, főleg vele :)) Általában 50k nettó a minimum vele prémmel. Persze ilyenkor a többi tank is jobban hoz, azért le szoktuk szozózni a prémmel amit húzunk.
    Amúgy tényleg elég drága még az AP lőszer is, arra figyelni kell.

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák